Kempen: Kempen Capital Management Fiduciair Manager van het Jaar

Kempen: Kempen Capital Management Fiduciair Manager van het Jaar

Fiduciair Management
Award.jpg

Vorige week riep Financial News Kempen uit tot Fiduciary Manager of the Year tijdens de Asset Management Awards Europe in Londen. De award is een beloning voor de partij in de institutionele markt die in het afgelopen jaar succesvol en innovatief is geweest.

In oktober 2015 heeft Kempen Capital Management alle fiduciair management activiteiten in het Verenigd Koninkrijk overgenomen van pensioenbeheerder MN. In vier jaar tijd heeft de aanpak van Kempens fiduciaire team geleid tot dit prachtige resultaat.

Gerard Roelofs, directeur Client Solutions, is trots op het behaalde resultaat: ‘Deze erkenning is een beloning voor het harde werken van het hele team, zowel in Londen als Amsterdam. De teams in Londen en Amsterdam werken nauw samen om voor onze klanten het best mogelijke resultaat te behalen. Dat onze aanpak herkend en erkend wordt in de buitenwereld is prachtig.’