Sponsoring

Wilt u uw doelgroep op een effectieve en efficiënte manier bereiken en informeren? Wij bieden u diverse sponsormogelijkheden.

Adverteren magazine
U heeft de mogelijkheid om te adverteren in ons magazine. Daarnaast kunt u specifieke informatie mee laten sturen met het magazine.

Adverteren op website
Op onze website kunt u leaderboard banners en MPU’s plaatsen. Daarnaast kunt u ook artikelen, interviews, white papers, video’s en andere content plaatsen.

Nieuwsbrieven en partnermailings
Het is mogelijk om in onze eigen digitale nieuwsbrief een banner en/of content te plaatsen. Daarnaast kunnen wij een partnermailing voor u versturen naar (een deel van) onze relaties.

Interview op maat
Met een ‘interview op maat’ werkt één van onze journalisten een interview uit met één of meerdere personen naar keuze over een onderwerp naar keuze. In de kop boven het interview wordt weergegeven dat het om een ‘interview op maat’ gaat.

Gesponsorde bijdrage
De mogelijkheid bestaat om een artikel aan te leveren over een onderwerp naar keuze waarin inhoudelijk (uiteraard binnen bepaalde grenzen) geen eisen gesteld worden. In de kop boven het artikel wordt weergegeven dat het om een 'gesponsorde bijdrage' gaat.

Ronde Tafels
Financial Investigator organiseert jaarlijks meerdere Ronde Tafels over uiteenlopende onderwerpen en doet hiervan verslag in het magazine. Financial Investigator biedt de mogelijkheid om aan deze gesprekken deel te nemen en/of deze te sponsoren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eigen Ronde Tafel te sponsoren over een onderwerp naar keuze. 

Seminars
Financial Investigator organiseert meerdere grote (educatieve) seminars per jaar voor verschillende doelgroepen. Zo organiseert Financial Investigator meerdere educatieve bijeenkomsten voor pensioenfondsen, organiseert zij een specifiek seminar voor verzekeraars en organiseert zij 2 grote events voor decision makers uit de institutionele markt.

Wilt u meer informatie of heeft u belangstelling voor één van bovenstaande sponsormogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via info@financialinvestigator.nl.