De toekomstbestendige matchingportefeuille

 -

De toekomstbestendige matchingportefeuille

ESG-investing Infrastructure Interest Rates Real Estate Fixed Income Pensionfunds Derivatives
80 Verslag masterclass.jpg
Rendement en ESG-impact spelen een centrale rol bij de toekomstbestendigheid van een beleggingsportefeuille. Hierbij wordt echter vaak gekeken naar returnbeleggingen en niet naar de matchingportefeuille. Volgens experts van NN Investment Partners (NN IP) is dit onterecht. Tijdens een masterclass voor Nederlandse institutionele beleggers op 23 november werd uitgebreid toegelicht hoe matchingbeleggingen wel degelijk een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan zowel de ESG-doelstellingen als de houdbaarheid van het rendement op lange termijn.

Klik hieronder voor het volledige artikel.

Attachments

Ad