Stichting Nedlloyd Pensioenfonds kiest voor Blue Sky Group

Stichting Nedlloyd Pensioenfonds kiest voor Blue Sky Group

Pensioenfondsen Pensioen
Pensioen.jpg

Na een zorgvuldig aanbestedingsproces heeft het bestuur van Nedlloyd Pensioenfonds besloten om per 1 januari 2023 de pensioenuitvoering bij Blue Sky Group onder te brengen.

Nedlloyd Pensioenfonds beheert de pensioenen voor gewezen deelnemers en pensioengerechtigden die werkten bij een van de ondernemingen die tot de voormalige Koninklijke Nedlloyd / Maersk behoorden.

Frans Dooren, CEO/CIO Nedlloyd Pensioenfonds: 'Wij streven naar een hoge kwaliteit in de dienstverlening richting onze deelnemers. In de zoektocht naar een nieuwe pensioenuitvoerder stond kwaliteit en de robuustheid van de pensioenuitvoering centraal. Na een zorgvuldig selectieproces kwam Blue Sky Group als de best passende marktpartij voor de toekomst uit de bus.'

'Wij zijn ontzettend verheugd dat Nedlloyd Pensioenfonds voor ons heeft gekozen', zegt Tom Bottinga, Directievoorzitter Blue Sky Group. “Onze organisaties versterken elkaar. Daarnaast is Nedlloyd Pensioenfonds net als Blue Sky Group een organisatie die bijzonder betrokken is bij haar klanten. Wij kijken uit naar een plezierige en langdurige samenwerking.'