Norbert Bol begint eigen adviesbureau Building Values op het gebied van vastgoed en infrastructuur

Norbert Bol begint eigen adviesbureau Building Values op het gebied van vastgoed en infrastructuur

Infrastructuur Vastgoed
Infrastructuur.jpg

Norbert Bol is per 1 november Oprichter en Directeur van Building Values, een adviesbureau op het gebied van vastgoed en infrastructuur dat meebouwt aan sociale, ecologische en economische waarden.

Het bouwen aan waarden heeft een leidende rol gehad in zijn dertigjarige loopbaan, omdat vastgoed en infrastructuur grote impact hebben, zowel op de maatschappij, het milieu als de economie. De behoefte aan meer positieve impact en minder negatieve impact wordt in de toekomst een kritische succesfactor voor alle deelnemers in de waardeketen. Succesvolle bedrijven zullen in staat zijn goed om te gaan met de toenemende regelgeving en benodigde innovaties.
 
Met Building Values wil Bol actief meebouwen in de waardeketen aan de sociale, ecologische en economische waarden. Dat vraagt om verantwoord ondernemerschap. Building Values heeft hiervoor een eigen methodologie en werkproces ontwikkeld om klanten te adviseren over waarde creatie en tevens in control te zijn.