CME Group: Handelen in Micro E-mini Nasdaq-100 vs. Faangs

CME Group: Handelen in Micro E-mini Nasdaq-100 vs. Faangs

Equity Partner news
web20AR-EQ-0014-FAANG_600x600.jpg

Van hedgefondsen tot particuliere beleggers blijft de handel in "FAANG"-aandelen een van de meest populaire in de VS nu de economie zich langzaam herstelt van de economische stilstand eerder dit jaar.

De afzonderlijke aandelen bij deze transactie - Facebook (FB), Amazon (AMZN), Apple (AAPL), Netflix (NFLX) en Alphabet (GOOG) - hebben de Nasdaq-100- index naar nieuwe hoge niveaus geleid en zijn het onderwerp geweest van veel persaandacht van de reguliere financiële media. Van hedgefondsen tot particuliere beleggers blijft de handel in "FAANG"-aandelen een van de meest populaire in de VS nu de economie zich langzaam herstelt van de economische stilstand eerder dit jaar. De afzonderlijke aandelen bij deze transactie - Facebook (FB), Amazon (AMZN), Apple (AAPL), Netflix (NFLX) en Alphabet (GOOG) - hebben de Nasdaq-100- index naar nieuwe hoge niveaus geleid en zijn het onderwerp geweest van veel persaandacht van de reguliere financiële media. 

Klik hieronder voor het volledige rapport:

Attachments