Speakers at Lunch webinar discussion 'Euro Credits'

Lunch webinar discussion 'Euro Credits'

  1. Harry Geels

    Harry Geels

    Senior Investment Advisor, Auréus

    Harry Geels is Senior Investment Advisor bij Auréus. Daarnaast is hij Parttime Docent bij het Actuarieel Instituut. Hij is auteur van onder andere Beleggen met Technische Analyse. Geels studeerde Financiële Economie aan de VU Amsterdam.
  2. Rob van Wechem

    Rob van Wechem

    Head of Tailor Made Solutions, Bank ten Cate & Cie

    Rob van Wechem is Hoofd Maatwerkoplossingen bij Bank ten Cate & Cie. Hij is sinds 2000 actief in de financiële wereld en heeft verschillende rollen vervuld op het gebied van beleggingsbeleid, portefeuillebeheer en advisering van private cliënten, stichtingen & verenigingen en institutionele partijen bij MeesPierson, Oyens & Van Eeghen en InsingerGilissen. In zijn huidige rol als Hoofd Maatwerkoplossingen bij Bank ten Cate richt hij zich met zijn team op het beleggingsbeleid en portefeuillebeheer voor de grotere cliënten van de bank met wensen die afwijken van de reguliere propositie van de bank.
  3. Roy Kroon

    Roy Kroon

    Team Lead Credit Investments, PGB Pensioendiensten

    Roy Kroon joined PGB Pension Services in 2015 as Manager of the internal Fixed Income & Treasury team. Since 2023 he is responsible for the internally and externally managed credit- and Alternative Fixed Income portfolios. Prior to 2015, he was a Portfolio Manager Credits at MN and Credit Analyst with ABN Amro Asset Management. Kroon holds a master degree in Economics from the Vrije Universiteit of Amsterdam.