Speakers at Round Table 'Impact of the New Pension System on asset servicing'

Column May 3, 2024

Judith Norbart: Ook de financiële puzzel moet gelegd worden

Read more about "Judith Norbart: Ook de financiële puzzel moet gelegd worden"

Feature article May 2, 2024

Peter van der Nat: Vreemde rentesprongen in scenariosets DNB

Read more about "Peter van der Nat: Vreemde rentesprongen in scenariosets DNB"

On the move May 3, 2024

Adi Sorber benoemd tot Head of Transformation & Analysis bij Aegon AM

Read more about "Adi Sorber benoemd tot Head of Transformation & Analysis bij Aegon AM"

News May 3, 2024

DNB: Met eigen transitieplan een positieve bijdrage leveren aan verduurzaming

Read more about "DNB: Met eigen transitieplan een positieve bijdrage leveren aan verduurzaming"

News May 3, 2024

Principal AM: Zal goud zijn glans behouden?

Read more about "Principal AM: Zal goud zijn glans behouden?"

News May 3, 2024

Carmignac: Niet alle begrotingstekorten zijn gelijk

Read more about "Carmignac: Niet alle begrotingstekorten zijn gelijk"

News May 3, 2024

Capital Group: Vier megatrends om in de gaten te houden

Read more about "Capital Group: Vier megatrends om in de gaten te houden"

News May 3, 2024

NVP: Private equity en venture capital al 40 jaar onderdeel van de oplossing

Read more about "NVP: Private equity en venture capital al 40 jaar onderdeel van de oplossing"
More news

Events May 14, 2024

Seminar 'The impact and potential of Generative AI within Asset &...

Read more

Financial Investigator

Year 16 - Issue 2

Financial Investigator is the independent and leading institutional magazine on asset management and securities services for the Dutch institutional market.

SUBSCRIBE TO MAGAZINE

Round Table 'Impact of the New Pension System on asset servicing'

  1. Arnout Trampe

    Arnout Trampe

    Executive Director voor Platform Sales

    Arnout Trampe is acht jaar werkzaam bij JP Morgan, momenteel als Executive Director voor Platform Sales. Daarvoor was hij er Head of Client Service in Nederland en België. Verder heeft hij diverse senior operationele rollen bekleed bij partijen als PGGM Vermogensbeheer, Bank Insinger de Beaufort en Binck Bank. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van klantenservice, beleggingen en operationeel management.
  2. Bob Folmer

    Bob Folmer

    Managing Director Business Development en Solutions NPC

    Bob Folmer is Managing Director Business Development en Solutions NPC bij State Street Bank Amsterdam Institutional Services. Voor zijn aanstelling in 2020 was hij Director en Client Manager Investor Services bij Citi, waar hij gedurende 15 jaar verschillende functies bekleedde. Hij heeft ook 10 jaar ervaring als bestuurder van Pensioenfonds Citigroup. Hij begon zijn carrière bij ING Extra Clearing aan de optiebeurs.
  3. Eric Veldpaus

    Eric Veldpaus

    Directeur

    Eric Veldpaus is Oprichter en Directeur van het onafhankelijke Institutioneel Benchmarking Instituut. Eerder werkte hij 11 jaar bij ABP/APG, 6 jaar bij Robeco en 11 jaar bij PwC. Hij is medesamensteller van de eerste drie edities van de ‘Aanbevelingen Uitvoeringskosten’ van de Pensioenfederatie. Veldpaus is lid van de Expert Group on Costs and Past Performance van EIOPA en bijna 40 jaar werkzaam in vermogensbeheer.
  4. Frans Hofkens

    Frans Hofkens

    Head of Business Development en lid van het WTP-team

    Frans Hofkens is Head of Business Development en lid van het WTP-team van CACEIS Nederland. Ook is hij lid van het CSR-team van CACEIS NL en Voorzitter van de Raad van Toezicht van Social Label. Hofkens opereert sinds meer dan 25 jaar in de bredere financiële markt en werkte onder andere bij ABN AMRO, Northern Trust.
  5. Hedwig Peters

    Hedwig Peters

    Bestuurder, Lid Raad van Toezicht, diverse pensioenfondsen

    Hedwig Peters komt uit het asset management waar zij 21 jaar Portfoliomanager Aandelen is geweest. Zij werkte voor verschillende vermogensbeheerders in actieve strategieën. Sinds 2006 was zij CIO bij Allianz Nederland Asset Management. Na het opzetten van de fiduciaire organisatie is zij in 2012 als Externe Bestuurder bij verschillende pensioenfondsen gaan werken. Op dit moment is Peters onder andere Bestuurder bij Psf. HaskoningDHV, Uitvoerend Bestuurder bij Pensioenfonds Citigroup en Lid van de Raad van Toezicht van BPF Architecten.
  6. Jan-Albert Koopman

    Jan-Albert Koopman

    Business Development Manager Institutionele Beleggers

    Jan-Albert Koopman is sinds 2015 Business Development Manager voor Institutionele Beleggers bij BNP Paribas Securities Services. Daarvoor was hij Business Development Manager bij KAS BANK. Sinds 2020 maakt Koopman tevens deel uit van het projectteam Wet toekomst pensioenen, dat voorsorteert op implementatie en migratie van deze nieuwe wet voor cliënten. Hij heeft een achtergrond in Bedrijfseconomie.
  7. Jeroen van der Put

    Jeroen van der Put

    Professioneel Pensioenfondsbestuurder en Voorzitter van de beleggingscommissies van verschillende pensioenfondsen

    Jeroen van der Put is professioneel Pensioenfondsbestuurder en Voorzitter van de beleggingscommissies van verschillende pensioenfondsen, waaronder Centraal Beheer APF. Daarnaast adviseert hij beleggingsadviescommissies. Voorheen was Van der Put Directeur van MPD, PNO Media, PNO Zorg, Robeco België en IRIS, het beleggingsresearch- en publishinghuis van Rabobank en Robeco. Hij heeft Econometrie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
  8. Randy Caenen

    Randy Caenen

    Uitvoerend Bestuurslid, CFRO, Nedlloyd Pensioenfonds

    Randy Caenen is Uitvoerend Bestuurslid (CFRO) bij Nedlloyd Pensioenfonds. Hiervoor was hij werkzaam bij APG Asset Management (Amsterdam, Heerlen en Hong Kong) en PwC. In zijn tijd bij APG Asset Management is hij vanuit investment risk management nauw betrokken geweest bij vastgoed en andere deals in met name Azië en Oceanië, maar ook in Europa. In zijn tijd bij PwC was hij onder andere betrokken bij advieswerk voor de vastgoedportefeuille van ADIA. Caenen is alumnus van de Universiteit Maastricht, VU Amsterdam en INSEAD.
  9. Reiniera van der Feltz

    Reiniera van der Feltz

    Uitvoerend Bestuurder

    Reiniera van der Feltz is Uitvoerend Bestuurder bij SBZ Pensioen. Haar belangrijkste aandachtsgebieden zijn vermogensbeheer en deelnemerscommunicatie. Mede onder haar leiding introduceerde SBZ Pensioen de Beschikbarepremieregeling met Collectief Variabel Pensioen. Zij is tevens lid van de Raad van Toezicht bij BPF Schilders en Bestuurder bij Quiet Nederland. Van der Feltz studeerde Econometrie.