SeedBlink vereenvoudigt aandelenbeheer voor startups

SeedBlink vereenvoudigt aandelenbeheer voor startups

Equity
Vermogen groei winst beleggen

Aandelenbeheer is een tijdrovende zaak voor startende ondernemers, met onder andere investor governance, wijzigingen in de eigendomsstructuur, aandelenoptieplannen en het aantrekken van kapitaal.

'We merken dat startende ondernemers hun handen vrij willen hebben om echt te ondernemen. SeedBlink maakt het daarom nog makkelijker voor ondernemers en beleggers met een eenvoudige oplossing', stelt Robbin Hoogstraten, regiomanager Benelux van het Europese co-investeringsplatform SeedBlink.

SeedBlink’s investeringsplatform trekt lokale investeerders die geïnteresseerd zijn in Europese tech startups in een vroeg stadium. Sinds 2020 heeft het Europese platform meer dan 200 miljoen euro geïnvesteerd in Europese tech startups.  

Op het recente Upstream-event in Rotterdam, waar investeerders tech startups ontmoeten, stond equity management hoog op de agenda, zo merkte Hoogstraten. 'Ondernemers zoeken echt naar oplossingen. Om die reden komen we met de financiële service Nimity. Ons doel is om startende ondernemers niet alleen met financiering via Europese investeerders te helpen, maar ze ook met complexe administratieve taken te ondersteunen.'

Tudor Goicea, oprichter van Aqurate, een van de bedrijven op het platform van SeedBlink. 'Er is in Europa behoefte aan een oplossing die helpt om de relaties met belanghebbenden, werknemers en toekomstige investeerders beter te navigeren. Minder administratief werk en meer transparantie zijn directe voordelen die ik heb kunnen uittesten.'