ACTIAM winnaar twee Refinitiv Lipper Awards

ACTIAM winnaar twee Refinitiv Lipper Awards

ESG-investing
Award.jpg

Vermogensbeheerder ACTIAM heeft twee Refinitiv Lipper Awards gewonnen. In navolging van vorig jaar won ACTIAM opnieuw twee prestigieuze awards. Dit jaar is ACTIAM Refinitiv Lipper Fund Awards 2020 Winnaar Nederland met het ACTIAM Duurzaam Mixfonds Offensief (beste fonds op een 3-jaars basis) en Group Awards 2020 Winnaar Nederland met de ACTIAM Mixed Assets fondsen (beste groep fondsen op 3-jaars basis).

2020 Refinitiv Lipper Fund Awards

Robert Jenkins, Head of Research bij Lipper, Refinitiv: “Met de Refinitiv Lipper Fund Awards zetten we jaarlijks uitzonderlijk vermogensbeheer in het zonnetje. In een jaar van ingrijpende veranderingen in de wereldeconomie, het klimaat/milieu en de politiek, is het nog nooit zo belangrijk geweest om beleggingen toe te toevertrouwen aan getalenteerde en ervaren professionals. De Refinitiv Lipper Fund Awards erkennen die uitzonderlijke vermogensbeheerders- en fondsmanagers die deze uitdagende veranderingen het hoofd bieden en toch positieve rendementen weten te behalen. Als Refinitiv feliciteren wij de 2020 Refinitiv Lipper Fund Award winnaars voor het leveren van uitzonderlijke rendementen voor hun klanten en wensen ACTIAM veel succes voor de toekomst.”

Toekomstgerichte beleggingsaanpak                                                                        

Dennis van der Putten, Director Sustainability & Corporate Strategy bij ACTIAM: ”De ACTIAM-mixfondsen beleggen in obligaties, wereldwijde aandelen en in aandelen van Europese vastgoedondernemingen. Onze toekomstgerichte aanpak gericht op de transitie naar een duurzame samenleving, levert zowel financieel als sociaal rendement. Wij zijn dan ook trots dat wij op 3-jaarsbasis onder verschillende economische omstandigheden dit resultaat hebben neergezet en zien de Refinitiv Lipper Awards als een waardevolle erkenning van onze inspanningen.”