12 beleggings- en pensioenprofessionals over diversiteit: Het gaat niet vanzelf

12 beleggings- en pensioenprofessionals over diversiteit: Het gaat niet vanzelf

Diversity
Foto_Diversiteit_620x400.png

Financial Investigator vroeg 12 professionals in de beleggings- en pensioensector het hemd van het lijf over hét thema van deze tijd: diversiteit. Wat is hun kijk op het onderwerp? Wat zou de sector moeten doen om diversiteit in de boardroom en daaronder te bevorderen? En op de man en vrouw af: wat doen ze er zelf aan? Dat leverde leuke, heel verschillende bijdragen op. Sommige verrassend persoonlijk en met gevoel voor humor. Andere wat serieuzer en ernstiger. De stukjes vormen samen een dwarsdoorsnede van hoe in de Nederlandse pensioensector gedacht wordt over diversiteit. Nuchter, maar het onderwerp heeft een vaste plek verworven in de bestuurskamers.

Klik hieronder voor het volledige artikel.

Attachments