a.s.r. real assets investment partners versterkt GREEN

a.s.r. real assets investment partners versterkt GREEN

Duurzaam beleggen ESG
Samenwerking cooperation (Yan Krukau, Pexels)

a.s.r. real assets investment partners wordt per vandaag deelnemer van het Global Real Estate Engagement Network (GREEN).

Als engaging member gaat a.s.r. real assets investment partners de dialoog aan met een groot aantal fondsmanagers. Hiermee zetten deelnemers van GREEN samen in op het verbeteren van de ESG-prestaties van vastgoedfondsen.  

Luc Joosten, managing director a.s.r. real assets investment partners: ' We zijn ervan overtuigd dat we door deze samenwerking meer invloed hebben en nog beter de dialoog met fondsmanagers kunnen aangaan. We zetten het actieve engagement dat we al deden voor onze klanten graag in voor alle deelnemers van GREEN.' 

Vincent van Bijleveld, managing director GREEN: 'Sinds de start met enkele Nederlandse middelgrote pensioenfondsen zijn we in de afgelopen 2,5 jaar echt uitgegroeid naar een wereldwijd netwerk. Ik ben erg blij dat a.s.r. real assets investment partners zich bij GREEN aansluit. Hiermee krijgen we naast meer schaal en invloed opnieuw een nieuwe deelnemer met veel kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid en vastgoed in huis.'