Financials4u wordt overgenomen door AethiQs

Financials4u wordt overgenomen door AethiQs

Fusies & Overnames (M&A)
Handshakle.jpg

Per deze datum gaan alle medewerkers en klanten over naar AethiQs. De huidige eigenaar van Financials4u, Luc Stultiens, wordt ook aandeelhouder van AethiQs, aldus Albert Smolenaers, Partner en Bestuurder van AethiQs: “Samen sterker voor medewerkers, klanten, nieuwe talenten en de ontwikkelingen in het vermogensbeheer vak.”

Luc Stultiens: “Met het samengaan ontstaat er een krachtige speler voor talentontwikkeling in de niche van het mooie vermogensbeheer vak. De gezamenlijke liefde voor de sector en het vak komt goed bij elkaar voor onze mensen en klanten. Wij helpen vermogensbeheer organisaties bij hun vraagstukken, dit deden wij én blijven wij doen. Alleen nu nog krachtiger en passend bij de ontwikkelingen van het vak in de breedte.”

AethiQs adviseert al klanten in het vermogensbeheer vak en versterkt met de komst van Financials4u haar positie. Zo werkt Financials4u voor de top van de vermogensbeheersector in allerlei functies en talentontwikkeling, specifiek voor toekomstige vermogensbeheerders. Met het samengaan wordt geïnvesteerd in het bouwen, beslissen en besturen vanuit de liefde voor het vak en de sector. De nieuwe professional in het vermogensbeheer vak heeft ook kennis van risicomanagement, data en ESG-vraagstukken, naast de quant kennis.

Alle medewerkers van Financials4u zullen vanuit de vestiging Weert van AethiQs werkzaam zijn en nieuw talent wordt aangetrokken vanuit het hele land. Zij zullen dan ook kunnen werken vanuit de andere kantoren te Amsterdam en Rotterdam, allemaal met één ambitie: het versterken van talenten en klanten!

Over AethiQs

Het strategisch adviesbureau AethiQs is een adviesorganisatie die werkt voor maatschappelijk relevante organisaties en richt zich op vraagstukken rondom risicomanagement & compliance, actuariaat, datamanagement, transitiemanagement en vermogensbeheer.

Met 50 adviseurs werken wij voor organisaties die het belang van de deelnemer, polishouder, patiënt, cliënt, burger, participant en consument vooropstellen. Wij helpen hen relevant te zijn en te blijven. Wij noemen dat Relevantiewaarde. We gaan daarbij altijd terug naar de kern. Samen met onze klanten bepalen we wat de basis is voor de continuïteit én de geloofwaardigheid van hun organisatie. Zodat ze vandaaruit kunnen beslissen, besturen en bouwen aan een relevante toekomst.

Het goede doen en dat goed doen! Remain Relevant!