Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen: met dubbele kracht vooruit

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen: met dubbele kracht vooruit

Fusies & Overnames (M&A)
Partners at Work.jpg

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work.

“Ons nieuwe bedrijf is een game changer op haar vakgebied. Met enthousiasme, gedrevenheid en volle overtuiging, bieden wij een nieuw perspectief in executive search voor toekomstgerichte organisaties. Leiderschap in combinatie met diversiteit en complementariteit brengt meer innovatie en betere resultaten.

Door anders te kijken naar organisaties en mensen maken wij verrassende matches. Wij zoeken waar anderen niet zoeken én vinden waar anderen niet vinden. Talent dat niet standaard is maar daar bovenuit stijgt. Deze werkwijze leidt al meer dan 15 jaar tot meer evenwicht in de top van organisaties.”

Van der Laan & Co én Partners at Work ontvingen als eerste search bureaus de award van de Commissie Monitoring Talent naar de Top voor hun verdiensten om diversiteit en inclusiviteit in de top de norm te maken.

Partners at Work staat in de startblokken om samen met opdrachtgevers en kandidaten een nieuw tijdperk te duiden: Met dubbele kracht vooruit!