MSCI: Rabobank Pensioenfonds heeft best presterende vastgoedportefeuille in Nederland

MSCI: Rabobank Pensioenfonds heeft best presterende vastgoedportefeuille in Nederland

Vastgoed
B4 wijnhavenkwartier.jpg

De vastgoedportefeuille van het Rabobank Pensioenfonds, in beheer bij Syntrus Achmea, is door MSCI uitgeroepen tot het best presterende ‘Balanced Fund’ in Nederland. De portefeuille behaalde het hoogste totaalrendement ten opzichte van de MSCI - All Property benchmark, gemeten over een periode van drie jaar tot en met december 2018.

Het Rabobank Pensioenfonds ontvangt de ‘MSCI European Property Investment Award for best performing balanced fund in the Dutch market’. De vastgoedportefeuille behaalde de afgelopen drie jaar een gemiddeld rendement van 12,2 procent per jaar. De totale portefeuille bedroeg ultimo 2018 2,3 miljard euro.

‘Wij zijn heel trots dat onze klant deze prijs heeft gewonnen’, zegt Casper Hesp, director Investment Management bij Syntrus Achmea. ‘Deze award is het gevolg van een consistent doorgevoerde strategie en een goede samenwerking met het fonds. Onze separate accounts kunnen rekenen op maatwerk via dedicated klantenteams. Dat leidt tot uitstekende resultaten.’