Over Netwerkevenement voor manager en fund selectors

Netwerkevenement voor manager en fund selectors

Op woensdag 29 mei, vanaf 13.00 uur vindt de 3e editie van het netwerkevent voor manager en fund selectors plaats.

Opnieuw is gekozen voor een bijzondere locatie: Sportcentrum Papendal, het hart van de Nederlandse topsport in aanloop naar de Olympische Spelen. Uiteraard ontbreekt een rondleiding over het indrukwekkende complex niet. De middag wordt afgesloten met een hapje, dankje en een BBQ.

Ook dit jaar staat centraal hoe manager en fund selectors invulling geven aan hun vak. Hoe selecteer je de beste fondsmanagers? Welke uitdagingen kom je tegen? Hoe ga je om met tegenvallende resultaten? Bart van Merriënboer, Ramon Tol en Raymond van Wersch zullen vanuit hun perspectief antwoord geven op deze prangende vragen. Marthe Tuinstra zal de middag begeleiden.

Verder spreekt oud-schaatscoach en olympisch medaillewinnaar Gerard Kemkers over zijn ervaringen met het scouten, ontwikkelen en behouden van talenten en het versterken van teams.

Het event is besloten en alleen voor fund- en manager selectors die werkzaam zijn voor of bij pensioenfondsen, banken, verzekeraars, family offices, consultants of onafhankelijke vermogensbeheerders.

 
In samenwerking met:
 

Logo's 29052024