Speakers at Roundtable 'Emerging Trends in Real Estate'

Roundtable 'Emerging Trends in Real Estate'

  1. Barbara Maltha-Koppelman

    Barbara Maltha-Koppelman

    Director, CBRE Capital Advisors

    Barbara Maltha-Koppelman is Director bij CBRE Capital Advisors met een focus op ESG. Met als hoofddoel het aantrekken van institutioneel kapitaal voor vastgoedfondsen, richt zij zich op verbetering van de vastgoedstrategie o.a. op het gebied van ESG en Impact Investing. Ook klimaatrisico’s brengt het team in kaart voor beleggers. Maltha-Koppelman is Bouwkundig Ingenieur en heeft ruim 12 jaar ervaring in de financiële vastgoeddienstverlening bij o.a. Deloitte Real Estate en Bouwinvest REIM.
  2. Guido Verhoef

    Guido Verhoef

    Head of Private Real Estate, PGGM Investments

    Guido Verhoef is Head of Private Real Estate team bij PGGM Investments. Hiervoor werkte hij onder meer als Fund Manager bij RABO Bouwfonds REIM, als Managing Director Institutional Clients bij ING Real Estate Investment Management en als Ontwikkelaar bij ING Real Estate Development. Hij heeft tevens zitting in het bestuur van INREV (European Association for Investors in Non-Listed Real Estate Vehicles), is Trustee bij de ULI en Commissaris bij Amvest Vastgoed BV en is lid van Raad van Advies van de Amsterdam School of Real Estate. Verhoef studeerde Economische Geografie aan de Universiteit van Utrecht (1987) en behaalde zijn Master of Real Estate (1996) aan de Universiteit van Amsterdam.
  3. Jaap van der Bijl

    Jaap van der Bijl

    CEO, Altera Vastgoed

    Jaap van der Bijl is sinds 2016 CEO van Altera Vastgoed. Daarvoor werkte hij bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waar hij vanaf 2013 Managing Director Investor Relations was. In de periode van 2002 tot 2008 werkte Van der Bijl daar als Director Investor Relations. Tussen 2008 en 2013 was hij Senior Head of Sales & Client Services Northern Europe bij AXA Real Assets. Daarvóór was hij actief in verschillende managementposities, zoals Product Manager Achmea Pensions en Manager van pensioenfondsen.
  4. Jeroen Winkelman

    Jeroen Winkelman

    Head of Real Assets Investment, ASR Real Assets Investment Partners

    Jeroen Winkelman is Co-Head van ASR Real Assets Investment Partners en Head of Real Assets Investments. Eerder was hij in dezelfde functie werkzaam bij SWECO Capital Consultants, het platform dat per 1 mei is overgenomen door a.s.r. Daarvoor werkte Winkelman onder meer als Managing Director EMEA bij Nuveen in Londen en als Regional Manager International Investments Europe bij Bouwinvest Real Estate Investment Management, European Property Development in Praag en bij de Trammel Crow Company.
  5. Maarten Briët

    Maarten Briët

    Co-Hoofd, Schroders Capital Real Estate Nederland

    Maarten Briët is sinds 2022 Co-Hoofd van Schroders Capital Real Estate Nederland. Daarvoor was hij in 2011 medeoprichter van Cairn Real Estate, dat in 2022 door Schroders Capital werd overgenomen. Eerder was Briët Senior Investment Professional in het vastgoedteam van de Qatar Investment Authority. Hij begon zijn carrière in 2001 als Analist en Associate bij Lehman Brothers Investment Banking.
  6. Mark Siezen

    Mark Siezen

    Chief Client Officer, Bouwinvest

    Mark Siezen werd op 1 november 2020 aangesteld als Chief Client Officer bij Bouwinvest. Voordat hij daar in dienst trad, was hij Executive Director en Lid van het Bestuur van CBRE Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de activiteiten binnen de retail en industriële/logistieke sectoren. Eerder bekleedde hij diverse managementposities bij verschillende multinationale vastgoedbedrijven in Nederland en in het buitenland. Siezen studeerde Engineering Geology aan de TU Delft en Construction Project Management aan de University of Reading.
  7. Randy Caenen

    Randy Caenen

    Uitvoerend Bestuurslid, CFRO, Nedlloyd Pensioenfonds

    Randy Caenen is Uitvoerend Bestuurslid (CFRO) bij Nedlloyd Pensioenfonds. Hiervoor was hij werkzaam bij APG Asset Management (Amsterdam, Heerlen en Hong Kong) en PwC. In zijn tijd bij APG Asset Management is hij vanuit investment risk management nauw betrokken geweest bij vastgoed en andere deals in met name Azië en Oceanië, maar ook in Europa. In zijn tijd bij PwC was hij onder andere betrokken bij advieswerk voor de vastgoedportefeuille van ADIA. Caenen is alumnus van de Universiteit Maastricht, VU Amsterdam en INSEAD.