Speakers at Round Table 'Climate Risks in Real Estate'

Round Table 'Climate Risks in Real Estate'

  1. Bernardo Korenberg

    Bernardo Korenberg

    Director ESG Consulting

    Bernardo Korenberg is sinds 2012 Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest Real Estate Investors. In deze functie is hij verantwoordelijk voor strategisch beleid en advies rondom duurzaamheid en innovatie van de Nederlandse en Internationale vastgoedbeleggingen. Voorheen werkte Korenberg als Projectmanager Gebiedsontwikkeling bij Projectmanagementbureau Rotterdam. Hij studeerde Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde een MBA aan de TSM Business School.
  2. Dennis van de Pas

    Dennis van de Pas

    Executive Director External Investment Group

    Dennis van de Pas is Executive Director External Investment Group bij Goldman Sachs Asset Management. Van de Pas heeft 17 jaar ervaring in vergelijkbare rollen, heeft een Engelse Master in Investment Management en maakt deel uit van de Nederlandse CFA VBA commissie vastgoed en diverse andere investerings- en adviescommissies.
  3. Ingrid Hulshoff

    Ingrid Hulshoff

    Portfolio Manager Separate Accounts

    Ingrid Hulshoff is sinds 2016 Portfolio Manager Separate Accounts bij Achmea Real Estate. Haar focus ligt op impactbeleggen en het invullen van het ESG-beleid voor klanten, bijvoorbeeld met bio-based bouwen. Zij is sinds 1997 actief binnen de vastgoedwereld in uiteenlopende rollen in binnen- en buitenland. Hulshoff is auteur van onder andere ‘Houtbouw, een gezonde belegging’.
  4. Jaap van der Bijl

    Jaap van der Bijl

    CEO, Altera Vastgoed

    Jaap van der Bijl is sinds 2016 CEO van Altera Vastgoed. Daarvoor werkte hij bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waar hij vanaf 2013 Managing Director Investor Relations was. In de periode van 2002 tot 2008 werkte Van der Bijl daar als Director Investor Relations. Tussen 2008 en 2013 was hij Senior Head of Sales & Client Services Northern Europe bij AXA Real Assets. Daarvóór was hij actief in verschillende managementposities, zoals Product Manager Achmea Pensions en Manager van pensioenfondsen.
  5. Justin Travlos

    Justin Travlos

    Global Head of Responsible Investment

    Justin Travlos is Global Head of Responsible Investment bij AXA IM Alts en verantwoordelijk voor de beleggingsstrategie van het bedrijf op het gebied van vastgoed, infrastructuur, alternatives en natural capital. Hij kwam in 2018 bij AXA IM Real Assets als UK Head of Asset Management vanuit het Australische vastgoedbedrijf Stockland, waar hij Regional Development Manager was.
  6. Peter van den Tol

    Peter van den Tol

    Senior Advisor Impact Investing & ESG Intergration in Real Assets, MN

    Peter van den Tol is Senior Advisor Impact Investing & ESG Integration in Real Assets at MN. His core focus lies on the contribution to the mitigation of climate risk, as well as strengthening the positive impact of institutional clients via key impact themes: Energy transition, Innovation in Europe, Affordable housing, Circular economy and Healthcare.
  7. Wietse de Vries

    Wietse de Vries

    Partner, Almazara | Real Assets Advisory

    Wietse de Vries is sinds 2011 Partner bij Almazara | Real Assets Advisory. Hij is sinds 1995 actief in het (institutioneel) vermogensbeheer en heeft onder meer gewerkt als Managing Director bij ING Investment Management, Managing Director bij ING Real Estate Investment Management, en Directeur Business Development bij GCC. De Vries begon zijn loopbaan als Fiscaal Adviseur bij Nobel en Van Wierst, Sara Lee en ING en heeft diverse posities bekleed in advisory boards en supervisory boards van Europese fondsen. Van 2015 tot 2018 was hij Voorzitter van INREV’s Corporate Governance Committee. De Vries is fiscaal jurist met een postdoctorale graad in Bedrijfskunde.