Speakers at Round Table 'Green & Social Bonds'

Round Table 'Green & Social Bonds'

  1. Bram Bos

    Bram Bos

    Managing Director, Global Head of Green, Social and Impact Bonds

    Bram Bos is Lead Portfolio Manager voor de NN Investment Partners Green Bondsstrategie. Hiervoor was hij Senior Portfolio Manager Government & Government (Related) Debt. Voordat hij in 2015 bij NN IP kwam, bekleedde hij verschillende functies bij Univest, Nomura Singapore, APG en Fullerton Fund Management. Hij begon zijn carrière als Valutaportefeuillemanager bij ABP. Bos is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met een master in Economie. Hij was van 2014-2018 lid van de UN PRI Fixed Income Steering Committee.
  2. Francesca Suarez

    Francesca Suarez

    Senior Sustainability Analyst, Mirova

    Francesca Suarez is sinds 2012 Senior Sustainability Analyst bij Mirova. Ze is ook verantwoordelijk voor de adviezen over duurzame ontwikkeling van overheidsemittenten en de analyse van duurzame obligaties. Ze begon haar carrière als Financial Analyst bij Avon Cosmetics in 2008 voordat ze bij Ostrum AM kwam. Suarez is afgestudeerd aan HEC Parijs en heeft een masterdiploma in Sustainable Development. Ze heeft ook een bachelordiploma in Management Engineering van de Ateneo de Manila University (Filippijnen).
  3. Kris Atkinson

    Kris Atkinson

    Fixed Income Portfolio Manager, Fidelity International

    Kris Atkinson is Portfolio Manager van Fidelity’s Global Corporate Bond, Reduced Carbon en Global Hybrids portefeuilles & Co Manager van Fidelity Money Builder Income and Short Dated Corporate Bond Strategy. Hij begon in 2000 bij Fidelity International als Research Associate, werd na een jaar Credit Analist en promoveerde tot Senior Credit Analist in 2010. Gedurende deze tijd bestreek hij verschillende sectoren binnen Investment Grade, High Yield en Emerging Markets. In 2013 werd hij Portfolio Manager en tevens een belangrijk lid van het Core Investment Grade-strategieteam. Voordat hij bij Fidelity kwam, werkte Atkinson voor Lexecon, een adviesbureau dat vervolgens werd overgenomen door Charles River Associates. Atkinson heeft een MSc Economics van de University of Cambridge.
  4. Lili Hocke

    Lili Hocke

    Director ESG and Impact Advisory

    Lili Hocke beheert de SFS Opinion Services van Sustainalytics voor Green/Social & Sustainability Bonds/Loans, evenals de Linked Loans. In haar rol als Productmanager identificeert ze wereldwijd nieuwe marktkansen en bevordert ze de commercialisering en ontwikkeling van duurzaamheidsproducten voor de krediet- en kapitaalmarkt. Daarvoor bekleedde ze sector-, project- en teammanagementfuncties bij Sustainalytics, met ervaringen variërend van het beheren en schrijven van Second-Party Opinions van groene, sociale en duurzaamheidsobligaties tot benchmarking van duurzaamheidsprestaties, ESG-beoordelingen en ondersteuning bij engagement.
  5. Samy Lounis

    Samy Lounis

    Fixed Income Product Specialist, Allianz Global Investors

    Samy Lounis is Fixed Income Product Specialist bij Allianz Global Investors, waar hij zich in 2010 bij heeft aangesloten. Hij is met name verantwoordelijk voor kredietstrategieën met een focus op Sustainable and Responsible Investment (SRI) en Impact Investing. Hij vertegenwoordigt Allianz Global Investors in de adviesraad van 2019/2020 bij het Executive Committee van de Green Bond Principles en de Social Bond Principles. Hij heeft een Master in Financiën van de Neoma Business School en een postdoctorale graad in Portefeuillebeheer van de Universiteit van Parijs XII.
  6. Sevinc Acar

    Sevinc Acar

    Head of Public Markets

    Sevinç Acar is Investment Director Fixed Income bij PGGM Vermogensbeheer. Daarnaast is ze lid van de beleggingscommissie van Pensioenfonds AkzoNobel en Nouryon. Acar is haar carrière in 2000 begonnen bij Fortis Bank. In 2006 is ze overgestapt naar PGGM. Zij heeft de Certified Pensioenexecutive-opleiding aan de Erasmus Universiteit doorlopen. Acar is afgestudeerd in Bedrijfseconomie aan de universiteiten van Maastricht en Bern.