Speakers at Round Table 'Private Equity'

Round Table 'Private Equity'

  1. Gabriel Möllerberg

    Gabriel Möllerberg

    Managing Director, Alternative Investments & Manager Selection (AIMS) Group

    Gabriel Möllerberg is Managing Director bij de Alternative Investments & Manager Selection (AIMS) Group, waar hij leiding geeft aan de Europese investeringsactiviteiten voor de AIMS Vintage Strategies. Hij is lid van de AIMS Vintage Funds en de Real Estate Strategies Investment Committee. Möllerberg kwam in 2000 bij Goldman Sachs in de Investment Banking-divisie en stapte in 2002 over naar AIMS. In 2011 werd hij benoemd tot Managing Director. Möllerberg behaalde een MSc in Economie en Bedrijfskunde aan de Stockholm School of Economics.
  2. Hanimario Stefanus

    Hanimario Stefanus

    Portfolio Manager Private Equity en Infrastructureportefeuille, SPF Beheer

    Hanimario Stefanus is verantwoordelijk voor de Private Equity en Infrastructureportefeuille bij SPF Beheer. Hij is in 2008 bij SPF Beheer in dienst getreden en was eerst verantwoordelijk voor de Externe Beheerders-portefeuille, die investeert in beursgenoteerde effecten in zowel ontwikkelde als opkomende markten.
  3. Nitin Gupta

    Nitin Gupta

    Managing Partner, Natixis

    Nitin Gupta is Managing Partner bij Natixis. Hij is verantwoordelijk voor het US Investment Team en met name voor de organisatie en de uitvoering van de investeringen in de US. Gupta leidt alle due diligence en zit het US Investment Committee voor. Hij zit tevens in het bestuur van diverse portfolio companies en fondsen, die worden gemanaged door Flexstone Partners.
  4. Philip Menco

    Philip Menco

    Principal, Fortunis

    Philip Menco is een onafhankelijk consultant die zich richt op beleggingstechnische en strategische vraagstukken in de pensioensector. Hij is lid van vier beleggingscommissies van pensioenfondsen en een advisory board van een kleine vermogensbeheerder. Daarnaast heeft hij een gastvrijheids-overeenkomst met de faculteit der economische wetenschappen en bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam en doet hij researchprojecten. Van 2004 tot medio 2014 was hij CEO en CIO van De Eendragt Pensioen, een innovatieve pensioenverzekeraar. Daarvoor werkte hij als onafhankelijk consultant en tussen 1981 en 2000 als hoofd van beleggingsresearch afdelingen en beleggingsstrateeg van verschillende banken en het ABP.
  5. Roderick MacDonald

    Roderick MacDonald

    Director Transaction Management - Infrastructure Equity, Allianz Global Investors

    Roderick MacDonald is Director Transaction Management - Infrastructure Equity bij Allianz Global Investors. Hij begon in 2012 en maakte deel uit van het team dat verantwoordelijk was voor de opzet en lancering van het duurzame energiebedrijf. Hij was al sinds 2009 werkzaam bij Allianz Group, waar hij werkte aan de lancering van het Allianz SE solar investeringsprogramma, dat Allianz SE CO2-neutraal maakte. Eerder werkte hij bij andere bedrijven aan duurzame energie en bij Goldman Sachs & Co., Cravath, en Swaine & Moore in New York.
  6. Tjarda Molenaar

    Tjarda Molenaar

    Managing Director, NVP

    Tjarda Molenaar is Managing Director of NVP, the Dutch Association of Venture Capital Companies. She is a member of the General Board of VNO-NCW. She is also doing PhD research on ESG in private equity and venture capital at VU University Amsterdam since 2021. Her previous positions include Investment Consultant at Gilde Investment Management and Management Consultant at Kearney. She studied Econometrics at the University of Amsterdam
  7. Trevor Castledine

    Trevor Castledine

    Senior Director, Private Markets Team, bfinance

    Trevor Castledine is Senior Director in bfinance’s Private Markets Team. Hij was voorheen CIO bij LPPI, de samenwerking tussen Lancashire County Pension Fund en LPFA. Daarvoor was hij plaatsvervangend CIO bij LCPF, met brede verantwoordelijkheid voor alternatieve asset allocaties, waaronder PE, Private Credit, Real Estate en Infrastructure. Bij LCPF hield Castledine toezicht op belangrijke veranderingen in de portefeuillestrategie, waaronder een allocatie van £ 1,5 miljard aan alternative credits. In oktober 2018 benoemde het tijdschrift PDI hem tot een van de 30 meest invloedrijke investeerders in Private Debt.