Speakers at Seminar Amsterdam 'Asset Allocation Awards, Debate & Walking Dinner'

Seminar Amsterdam 'Asset Allocation Awards, Debate & Walking Dinner'

 1. Ariane Kesrewani

  Ariane Kesrewani

  Senior Investment Specialist, Global Equity, UBP

  Ariane Kesrewani joined UBP in December 2018 and is the Senior Investment Specialist for UBP’s Swiss & Global Equity team. Before joining UBP, she was working with Lombard Odier Investment Managers as a Product Specialist for the Global Equities team since 2015. Prior to this she was focused on Market Risk management of fixed income and equities portfolios with Blom Bank in Beirut. Kesrewani holds a Master’s degree in Finance from HEC Université de Lausanne.
 2. Cemre Demirkazik

  Cemre Demirkazik

  Senior Emerging Markets Product Specialist, Carmignac

  Cemre Demirkazik is Senior Emerging Markets Product Specialist at Carmignac. She joined the frim in 2014. Previously she worked for Aviva Investors as a Market Risk Analyst and as an Assistant Portfolio Manager. Demirkazik earned an MSc in Financial and Economic Engineering from Université Paris Dauphine.
 3. Eelco Ubbels

  Eelco Ubbels

  Oprichter en CEO van Alpha Research

  Eelco Ubbels is sinds 2012 Directeur/Founder van Alpha Research, een onderzoeksbureau voor de professionele belegger met focus op asset allocatie research en fondsselectie. Daarnaast is hij lid van de Commissie Tactische Asset Allocatie bij CFA Society VBA Netherlands. Tevens is hij oprichter van de LinkedIn Tactical Asset Allocation Group. Ubbels is ook Co-Founder van het in 2015 opgerichte researchplatform www.opiniopro.com. In de jaren daarvóór heeft hij onder meer in diverse functies voor Petercam, INMAXXA en AXA gewerkt.
 4. Haitse Hoos

  Haitse Hoos

  Adviseur, Bestuurder, Toezichthouder, Partner, Asset Advisors

  Haitse Hoos is onafhankelijk adviseur, bestuurder en toezichthouder bij diverse pensioenfondsen en Partner bij Asset Advisors. Hij begon zijn loopbaan als Kwantitatief Analist bij Lombart Odier. In 1997 is hij als Senior Vermogensbeheerder gestart bij Interpolis. Na Interpolis werd Haitse CIO bij zorgverzekerar VGZ. In 2007 richtte Hoos Asset Advisors op. Hoos is afgestudeerd als econometrist aan de Erasmus Universiteit.
 5. Iris van de Looij

  Iris van de Looij

  Hoofd Investments & Client Solutions, InsingerGilissen

  Iris van de Looij is Head of Investments & Client Solutions bij InsingerGilissen. Eerder werkte zij onder meer als Global Head of Product Development bij MeesPierson en achtereenvolgens als Director Investment Solutions bij Theodoor Gilissen en KBL European Private Bankers. Van 2018 tot 2023 was Van de Looij het gezicht van de vermogensbeheersector in Nederland als Directeur van DUFAS, de Branchevereniging voor Asset managers. Zij was daar verantwoordelijk voor de belangenbehartiging van de sector richting stakeholders zoals toezichthouders en politici in Den Haag en Brussel. In november 2023 keerde terug naar InsingerGilissen met een positie in het management comité van de bank als hoofd van de beleggingsactiviteiten.
 6. Marc Vijver

  Marc Vijver

  Investment Professional & Pensioenfondsbestuurder

  Marc Vijver is sinds 1989 actief als Investment Professional. Hij is lid van diverse beleggingscommissies, is actief bij meerdere pensioenfondsen en adviseert institutionele beleggers en vermogende families over de strategie en het beleggingsproces. Zijn specialisme is het reorganiseren van de beleggingsopzet en (uitbesteding van) vermogensbeheer.
 7. Renco van Schie

  Renco van Schie

  Managing Partner Eigenaar, Valuedge Partners

  Renco van Schie is Managing Partner, Eigenaar en Oprichter van Valuedge Partners, een onafhankelijke, vermogensbeheerder met dynamische asset allocatie. Na zijn studie bedrijfseconomie startte hij in 1998 als effectenhandelaar in de Dealingroom van ABN Amro. In 2004 maakte hij de overstap naar Credit Suisse First Boston. Als lid van het Pan-Europese sell-side team ontwikkelde Van Schie zich steeds meer tot multi-asset adviseur voor professionele klanten. De uitgebreide kennis en ervaring die hij had opgedaan wilde hij graag beschikbaar maken voor particulieren. Dit mondde in 2012 uit in de oprichting van Valuedge Partners.

In cooperation with:
  

Logo's 06022024 (11012024)