Bart Oldenkamp benoemd tot Directeur Klanten & Producten bij Achmea IM

Bart Oldenkamp benoemd tot Directeur Klanten & Producten bij Achmea IM

Bart Oldenkamp (foto archief Achmea IM) 980x600.jpg

Bart Oldenkamp is per 1 april 2024 benoemd tot Directeur Klanten & Producten bij Achmea Investment Management. Momenteel is hij onder andere lid van het Uitvoerend Bestuur van het Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

In de afgelopen 20 jaar heeft Bart Oldenkamp diverse leidinggevende, toezichthoudende en bestuurlijke functies vervuld bij vermogensbeheerders en pensioenfondsen in de Nederlandse institutionele markt. Zijn beleggingservaring en zijn vermogen om samen met zijn collega’s strategieën uit te voeren, hebben bijgedragen aan de groei van organisaties zoals ABN Amro Asset Management, Cardano en NN Investment Partners.

Wie is er nog meer On the Move?