Jeroen Vrancken benoemd tot Head of Wholesale Benelux bij AllianzGI

Jeroen Vrancken benoemd tot Head of Wholesale Benelux bij AllianzGI

Jeroen Vrancken (foto archief AllianzGI) 980x600.jpg

Jeroen Vrancken is benoemd tot Head of Wholesale Benelux bij Allianz Global Investors. Hij zal vanuit Brussel rapporteren aan Amine Benghabrit, Head of Distribution France & Benelux, en samenwerken met Sjoerd Angenent, Head of Institutional in Nederland.

Amine Benghabrit, Head of Distribution Frankrijk & Benelux bij Allianz Global Investors, zegt: 'Jeroen is een ervaren sales director met een ondernemersgeest en een bewezen staat van dienst in het vermogensbeheer. Ik ben ervan overtuigd dat zijn jarenlange ervaring in onze sector en de erkenning die hij geniet in de drie markten een troef zullen zijn om onze groei in de Benelux te ondersteunen.'

Jeroen Vrancken is sinds 2021 werkzaam bij AllianzGI als Business Developer Wholesale Benelux. Jeroen begon zijn carrière als sales specialist structured products en equity derivatives Benelux bij Royal Bank of Scotland in 2012. Hij begon in 2013 bij DNCA Finance als Benelux Sales specialist en werd in 2017 BeNeLux Sales Director. Hij behaalde een Msc Finance & Risk Management aan de London School of Business and Finance en een Msc Applied Economics aan de UHasselt.

Wie is er nog meer On the Move?