Sven Verstraete, Ricky Martens en Dorcas Lehacaut aan de slag bij Fidelity International

Sven Verstraete, Ricky Martens en Dorcas Lehacaut aan de slag bij Fidelity International

Nieuwe baan mensen - on the move

Fidelity International (Fidelity) heeft recentelijk drie nieuwe senior professionals benoemd om de salesteams in de Benelux te versterken.

Sven Verstraete is in dienst als Sales Director, werkzaam vanuit Brussel. Sven komt van Robeco, waar hij de afgelopen negen jaar werkte. In zijn functie bij Fidelity is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande wholesale en institutionele klantrelaties en de verdere groei van Fidelity in België.  Sven heeft veel kennis van de regio, expertise in wealth management en belangrijke expertise in duurzaam beleggen.

Ricky Martens is als Associate Director in Amsterdam in dienst getreden. Ricky werkte de afgelopen vijf jaar bij Barings in Londen en brengt een schat aan ervaring, contacten en uitgebreide kennis van publieke en private markten mee. Bij Fidelity zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en versteviging van de positie van de vermogensbeheerder in de Nederlandse private markten.

Dorcas Lehacaut treedt in dienst als Sales Associate voor de Benelux regio. Zij zal Fidelity’s salesteam ondersteunen vanuit Luxemburg. Dorcas komt van Caceis Bank waar ze werkzaam was als investor services officer vanuit de kantoren in Hong Kong en Luxemburg.

Sanela Kevric, hoofd Sales in de Benelux, reageert op de nieuwe aanwervingen:

'In lijn met de algehele strategie van Fidelity is het verstevigen van ons multicapaciteitsmodel onze belangrijkste prioriteit, naast ons aanbod aan private beleggingen en ETF's, en onze expertise op het gebied van duurzaamheid.

Deze drie belangrijke aanstellingen bevestigen onze ambitie in de regio en spelen een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van ons bedrijf in de Benelux. Ik heet Ricky, Sven en Dorcas van harte welkom. Ze brengen de perfecte combinatie van vaardigheden en energie mee om onze klanten zo goed mogelijk ten dienste te zijn.'

Wie is er nog meer On the Move?