Servaas Michielssens en Linden Thomson aan de slag bij Candriam

Servaas Michielssens en Linden Thomson aan de slag bij Candriam

Nieuwe baan vrouw (04) on the move

Servaas Michielssens en Linden Thomson aan de slag als respectievelijk Hoofd Gezondheidszorg en Senior Fund Manager bij Candriam

Michielssens keert terug naar Candriam na een periode van 16 maanden bij Ackermans & van Haaren. Hij zal ook de levenszorgstrategie van Candriam leiden, samen met co-manager Pierre Vaurice. Michielssens' expertise en staat van dienst in de gezondheidszorgsector is welbekend. Hij was eerder co-manager van Candriam's biotechnologie- en oncologiestrategieën. Servaas zal in Brussel werken.

Thomson komt over van  AXA Investment Managers, waar zij leiding gaf aan de biotechstrategie en hoofd was van de Healthcare Franchis, Zij was een van de eerste beleggingsspecialisten in de biotechnologiesector en brengt meer dan twee decennia aan sectorervaring met zich mee. Thomson zal gevestigd zijn in Londen.

Nicolas Forest, CIO van Candriam, zei:

'We heten Servaas en Linden van harte welkom in het team. Hun bewezen expertise en staat van dienst zullen onze leidende positie op het gebied van investeringen in de gezondheidszorg verder versterken, en hun beslissing om zich bij Candriam aan te sluiten onderstreept de sterke capaciteiten en gewaardeerde reputatie die Candriam in deze sector heeft opgebouwd. Candriam loopt al geruime tijd voorop als het gaat om thematisch beleggen op basis van wereldwijde megatrends en heeft al meer dan 20 jaar een succesvolle staat van dienst in de gezondheidszorg.

"We willen Rudi van harte bedanken voor zijn significante bijdragen, waaronder het pionieren met de oncologiestrategie van Candriam. En we feliciteren Johan met zijn nieuwe functie, als erkenning voor de toenemende verantwoordelijkheden en belangrijke bijdragen die hij in de loop der decennia heeft geleverd.

"Deze strategische benoemingen en overgangen waarborgen continuïteit, stabiliteit en uitmuntend fondsbeheer binnen ons Thematic Global Equity-team. Ik heb er alle vertrouwen in dat het nieuwe leiderschap onze capaciteiten aanzienlijk zal vergroten en onze klanten uitzonderlijke waarde zal blijven leveren in zo'n belangrijke sector.'

Wie is er nog meer On the Move?