John Carey aangesteld als Hoofd Infrastructure Debt Europa bij LGIM

John Carey aangesteld als Hoofd Infrastructure Debt Europa bij LGIM

John Carey (photo archive LGIM)

John Carey is aangesteld als Hoofd Infrastructure Debt Europa bij Legal & General Investment Management (LGIM).

Hij zal samen met het Noord-Amerikaanse team werken aan de uitbreiding van het aanbod wereldwijde infrastructuurobligaties. Ook zal hij het Private Credit managementteam ondersteunen bij het aanbrengen van nieuwe beleggingsmogelijkheden voor pensioenfondsen en andere klanten.

Carey komt over van IFM Investors. Eerder was hij in dienst bij Moody’s, Barclays, FGIC en KPMG, met daarbij steeds een focus op infrastructuur.

Marcel Linotte, Hoofd Institutional Distribution Nederland bij LGIM: 'LGIM wil een toonaangevende beheerder in private obligaties zijn en zijn klanten een breed, kwalitatief aanbod bieden in de regio. De benoeming van John onderschrijft dat streven.'

Wie is er nog meer On The Move?