Raymond de Kuiper benoemd tot Client Solutions Manager Netherlands bij BNP Paribas AM

Raymond de Kuiper benoemd tot Client Solutions Manager Netherlands bij BNP Paribas AM

Raymond De Kuiper (Munich Re)_980x600.jpg

Raymond de Kuiper is in dienst getreden als Client Solutions Manager Netherlands bij BNP Paribas AM. Hij zal zich vanuit het kantoor in Amsterdam focussen op Nederlandse klanten. De Kuiper volgt Anton Wouters op, die in oktober met pensioen gaat.

Als Client Solutions Manager is De Kuiper verantwoordelijk voor de advisering en ontwikkeling van beleggingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke financiële behoeften van de klanten van BNPP AM, specifiek voor het pensioen- en verzekeringssegment. Zijn werkgebied omvat het brede scala aan BNPP AM beleggingsoplossingen; naast LDI, overlay management en fiduciair beheer ook Solvency optimalisatie voor verzekeraars, decommissioning, sub-advisory en multi-asset private.

De Kuiper heeft meer dan 20 jaar ervaring in financiële markten, de advisering van institutionele klanten en het leveren van innovatieve beleggingsoplossingen. Zijn beleggingsexpertise is breed en diep en hij heeft een brede kennis van klanten en de Nederlandse markt. Eerder bekleedde hij verschillende rollen in investment banking, (her)verzekeringen, beleggingsadvies en vermogensbeheer, onder meer als verantwoordelijke voor Financial Institutions Derivatives Marketing Nederland (JP Morgan), Director of Risk and Financial Management (Aon Hewitt), Head of Insurance Client Advisory en Chief Investment Officer (Actiam).

Lucien Carton, Head of Solutions & Client Advisory:

"Ik ben zeer verheugd met Raymonds besluit om toe te treden tot het Solutions & Client Advisory team van BNPP AM. Raymond heeft brede beleggingservaring, een uitgebreid netwerk en een passie voor het vinden en het leveren van innovatieve beleggingsoplossingen voor onze klanten.”

Raymond de Kuiper, Client Solutions Manager:

"Ik zet graag mijn opgedane kennis en ervaring in ten bate van het leveren van duurzame beleggingsoplossingen voor onze klanten, onder andere de pensioen- en verzekeringsmarkt. Om deze passende innovatieve oplossingen te kunnen leveren kijk ik uit naar de samenwerking met de diverse teams binnen BNPP AM en de Nederlandse klanten."