Thibault Delbarge versterkt Benelux salesteam van Janus Henderson

Thibault Delbarge versterkt Benelux salesteam van Janus Henderson

Thibault Delbarge.jpg

Thibault Delbarge is aangesteld als Sales Director Benelux bij Janus Henderson. Hij zal vanuit Luxemburg werken en rapporteren aan Arnaud Gerard, director of sales Benelux, die verantwoordelijk is voor de wholesalemarkt in de regio.

In deze nieuwe functie wordt Thibault verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van nieuwe en bestaande relaties in de Benelux.

Thibault is afkomstig van Brookfield Asset Management, waar hij als client relationship manager verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de dienstverlening van het bedrijf op het gebied van vastgoed, infrastructuur, duurzame energie, private equity en kredietverlening in Scandinavië en de Benelux. Daarvoor werkte Thibault bijna zes jaar lang bij Allianz Global Investors, waar hij de business development leidde van de wholesalemarkt voor België en Luxemburg.

Thibault heeft tien jaar werkervaring. Hij begon zijn carrière bij JP Morgan, en werkte daarna voor Degroof Petercam Asset Management. Thibault spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans en haalde een bachelordiploma business administration aan de Hogeschool Gent en een postuniversitair diploma in internationaal management aan de ESC Burgundy Business School in Dijon (Frankrijk).

Janus Henderson werkt hard aan de uitbreiding van zijn distributienetwerk in de regio. Naast de benoeming van Thibault vonden er in het afgelopen jaar dan ook een reeks andere aanstellingen bij de Europese vestigingen van Janus Henderson plaats.

Charles-Henri Herrmann, head of sales, France and Benelux Intermediary bij Janus Henderson: De toevoeging van Thibault aan ons team stelt ons in staat onze bestaande relaties verder te versterken en nieuwe relaties te ontwikkelen in deze belangrijke markt. Zijn aanzienlijke ervaring met verschillende beleggingscategorieën en zijn diepgaande kennis van de markt in de Benelux zijn van ons voor grote waarde bij de uitbreiding van onze activiteiten.