Andreas Welter treedt toe tot Real Assets-team van Kempen

Andreas Welter treedt toe tot Real Assets-team van Kempen

Nieuwe baan man (04) on the move

Kempen Capital Management (Kempen) is verheugd aan te kondigen dat Andreas Welter met ingang van 1 november het Kempen Real Assets-team verder zal versterken. Andreas treedt toe tot Kempen als Director met een focus op onze Listed Real Estate-strategieën.

Andreas heeft meer dan tien jaar ervaring in het beheer van vastgoedbeleggingen. In zijn laatste rol bij de Amerikaanse vastgoedspecialist Heitman in Londen, was hij werkzaam als Co-Lead Portfolio Manager van Europese real asset aandelen. Vóór Heitman werkte hij als sell side-analist voor Deutsche Bank in Frankfurt, waar hij zich richtte op bedrijven in de financiële, vastgoed-, transport- en industriesector.

Andreas is een gediplomeerd bankier (Bankkaufmann), heeft een CFA in ESG Investing en een MBA in International Business Administration (Diplom-Betriebswirt) van de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen van Darmstadt. Andreas (42) is Duitser van origine, getrouwd, heeft twee kinderen en is sinds 2010 woonachtig in Londen. 

Egbert Nijmeijer, co-head van het Kempen Real Assets team:

'Wij zijn verheugd dat Andreas heeft besloten ons Real Assets-team te komen versterken. In de afgelopen tien jaar heeft Andreas bewezen op termijn consistente alpha te genereren in strategieën voor beursgenoteerd vastgoed. Tegelijkertijd heeft hij een sterke affiniteit met data en ESG. Wij denken daarom dat Andreas een belangrijke rol kan spelen bij het optimaal bedienen van onze cliënten.’