Dominique Schillings-Kouwenhoven benoemd tot Hoofd Asset Management Nederland van abrdn

Dominique Schillings-Kouwenhoven benoemd tot Hoofd Asset Management Nederland van abrdn

handshake woman

abrdn heeft Dominique Schillings-Kouwenhoven benoemd tot Hoofd Asset Management Nederland. Zij volgt Hennie Houtveen op, die in mei onverwacht overleed.

Schillings-Kouwenhoven werkt al drie jaar bij abrdn (voorheen Aberdeen Standard Investments) en heeft een schat aan internationale ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen in een groot aantal sectoren.

Zij is verantwoordelijk voor het asset management van de Nederlandse portefeuille en voor de aansturing van het lokale team. Ze rapporteert aan Bernd Bechheim, Global Head of Asset Management.

'Ik ben blij met de benoeming van Dominique. Na het overlijden van Hennie hebben we de tijd genomen om dit enorme verlies te laten bezinken. Het Nederlandse team is nu klaar voor een nieuw hoofdstuk. Dominique heeft de benoeming te danken aan haar betrokkenheid en professionaliteit. We zijn trots dat een van onze eigen mensen deze belangrijke carrièrestap kan maken. Dominique is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategieën voor de lange termijn voor onze Nederlandse beleggingen', zegt Bechheim.

Schillings: 'Ik ben zeer dankbaar voor deze kans en voel me bevoorrecht dat ik heb mogen werken met en leren van zo’n ervaren vastgoedexpert als Hennie Houtveen. Samen met het Nederlandse team kijk ik ernaar uit om ons aanbod van active asset management uit te breiden en te versterken; en dat via innovatie, het oplossen van financiële, milieu- en sociale uitdagingen, en de kansen te pakken die duurzame waarde creëren voor onze huurders en klanten. Als een van de grootste asset managers hebben we een belangrijke rol te spelen, en we nemen deze verantwoordelijkheid serieus.'