Daphne de Kluis benoemd tot Commissaris bij Syntrus Achmea

Daphne de Kluis benoemd tot Commissaris bij Syntrus Achmea

Daphne de Kluis.jpg

Daphne de Kluis is per 12 oktober 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij volgt Achmea-bestuurder Bianca Tetteroo op, die dit commissariaat vervulde sinds 1 september 2017.

Daphne de Kluis (ex-ABN AMRO) maakt vanaf 12 oktober 2021 deel uit van de Raad van Bestuur van Achmea. Zij is als zodanig onder andere verantwoordelijk voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarnaast omvat haar portefeuille de onderdelen Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen, Achmea Pensioenservices, Achmea Investment Management en Achmea Bank.

De Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance bestaat per 12 oktober 2021 uit Hans Snijders (voorzitter), Hein Brand, Daphne de Kluis en Fieke van der Lecq.