Vincent Nahon benoemd tot Manager Client Management bij CACEIS Nederland

Vincent Nahon benoemd tot Manager Client Management bij CACEIS Nederland

Vincent Nahon

Vincent Nahon is per 1 september 2021 benoemd tot Manager Client Management bij CACEIS. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de klantrelaties van de Nederlandse organisatie.

Nahon zal onderdeel gaan uitmaken van het managementteam van Sales en Marketing en het team van Client Managers gaan aansturen. Met deze benoeming wordt verdere invulling gegeven aan de nieuwe organisatiestructuur van CACEIS Nederland  na de fusie van KAS BANK met CACEIS op 1 november 2020. 
 
Nahon komt over van BNP Paribas Securities Services waar hij onderdeel was van het Business Development team. Daarvoor was hij 18 jaar werkzaam bij Citi in verschillende commerciële en programma-managementfuncties zowel in Nederland als in Hong Kong. Vincent begon zijn carrière bij ABN AMRO Bank als trainee.   
 
Een verdere groei van de segmenten pensioenen, fondsen, wealth en verzekeraars is belangrijk voor CACEIS na de overname van KAS BANK. Rinke Visser, Head of Regional Coverage The Netherlands zegt: “De internationale jarenlange ervaring die Vincent meeneemt bij grote financiële spelers in het onderhouden van klantrelaties, is voor onze vernieuwde Nederlandse organisatie van grote meerwaarde. Door deze benoeming kunnen wij onze commerciële strategie verder vormgeven.”