Thomas Poulsen wordt Kempens Director Business Development Nordics

Thomas Poulsen wordt Kempens Director Business Development Nordics

Nieuwe baan man (07) on the move

Kempen Capital Management (Kempen) heeft met ingang van 15 april Thomas Poulsen aangesteld als Director Business Development Nordics. Poulsen gaat zich specifiek richten op de bediening van banken, wealth managers en institutionele beleggers in de Scandinavische regio. Met deze aanstelling zet Kempen in op de verdere groei in Europa en de verdere groei van de marktpositie in Scandinavië.

Thomas Poulsen was in zijn laatste rol als regio Director bij Dimensional Fund Advisors verantwoordelijk voor de Scandinavische regio. Daarvoor is hij in verschillende salesfuncties werkzaam geweest voor Jyske, waarbij zijn laatste rol Head of Nordic Clients - Asset Management was. Hij brengt veertien jaar aan werkervaring in de financiële sector mee. Voor zijn financiële carrière was Poulsen zeventien jaar actief als professioneel voetbalspeler.

Johan Cras, managing director Wholesale & Institutional Clients, zegt over de aanstelling: ‘Thomas is een zeer ervaren commerciële professional met een uitgebreid netwerk in de Scandinavische regio. We zien veel belangstelling in Scandinavië voor de beleggingsoplossingen die Kempen biedt. Met de aanstelling van Thomas hopen we deze groeiende klantgroep nog beter te kunnen bedienen. We zijn dan ook verheugd dat Thomas Poulsen het team komt versterken om onze groei in de Scandinavische regio verder kracht bij te zetten.’

Kempen Capital Management heeft voor de distributie van zijn fondsen in Zweden tevens een samenwerking met Amfox Partners. De relatie met Amfox Partners valt in de toekomst onder de verantwoordelijkheid van Poulsen.