Peter van der Horst treedt in dienst van Vermogensbeheer Pro

Peter van der Horst treedt in dienst van Vermogensbeheer Pro

On the move man handshake

Investment Banker Peter van der Horst is per 15 maart in dienst getreden als Hoofd Relatiebeheer van Vermogensbeheer Pro.

Van der Horst werkte eerder als FX- en obligatiespecialist bij de grootbanken ABN AMRO en BNP Paribas, waar hij als relatiebeheerder onder meer contact onderhield met private banks in de Benelux en Zwitserland, alsook met centrale banken en Sovereign Wealth Funds wereldwijd.

In zijn nieuwe rol is Van der Horst zowel bij Vermogensbeheer Pro B.V. als bij Topfund B.V. verantwoordelijk voor het relatieonderhoud met bestaande klanten en voor de relatieopbouw met nieuwe. Naast het fungeren als aanspreekpunt voor alle relaties draagt hij tevens de verantwoordelijkheid voor de administratie en verslaglegging van participaties.

Directeur Bryan Houben is verheugd over de versterking van het team bij beide ondernemingen: 'Peter brengt als Investment Banker niet alleen waardevolle kennis over de financiële markten en producten met zich mee, maar vormt als ervaren relatiemanager ook de juiste spil tussen de klant en onze organisaties.'

Hij vervolgt: 'Een goede relatie met onze stakehouders is namelijk onontbeerlijk voor het behalen van onze strategische groeiambities. Met dat in het achterhoofd ben ik ervan overtuigd dat Peter met zijn kennis, ervaring en servicegerichtheid een belangrijke bijdrage gaat leveren aan een optimale klanttevredenheid.'

Houben zegt tot slot uit te zien naar een langdurende en vruchtbare samenwerking met Van der Horst.