Sitske Maurits benoemd tot Directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij NN Bank

Sitske Maurits benoemd tot Directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij NN Bank

Sitske Mauritsz

Sitske Maurits is benoemd tot Directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij NN Bank. Het bedrijf is onderdeel van NN Group en verzorgt de administratie van tientallen Nederlandse pensioenfondsen met ruim 1,5 miljoen deelnemers.

Sitske Mauritsz werkt sinds 1991 in de verzekeringsbranche. Ze is begonnen bij NOG Verzekeringen en is vervolgens tot 2015 bij Aegon in diverse directiefuncties werkzaam geweest. Sindsdien was ze als COO werkzaam bij VIVAT Schade & AOV en heeft zij een belangrijke rol gespeeld in de (financiële) turnaround van het schadebedrijf. Zij was verantwoordelijk voor de operatie (acceptatie en schaderegeling), product & pricing en fraudebestrijding. Na de overname van Vivat Schade door Nationale-Nederlanden begeleidt Sitske de migratie.

Marcel Zuidam, CEO Nationale-Nederlanden Bank: ‘Met de brede ervaring en competenties van Sitske is zij de aangewezen persoon om onze keten Hypotheken & Consumptief Krediet in de volgende fase te gaan leiden. Ook wil ik Monique bedanken voor haar betrokkenheid en toewijding waarmee zij zich de afgelopen jaren voor NN Bank heeft ingezet. Ze laat een professioneel en gezond hypotheekbedrijf achter. Ik wens Sitske en Monique beiden succes in hun nieuwe functies.’