CME: COMEX Gold futures - Een blik op de recente marktontwikkelingen

CME: COMEX Gold futures - Een blik op de recente marktontwikkelingen

Partner news
web20AR-ME-0020-Gold-article_600x600.jpg

Financiële markten houden van mooie, ronde cijfers. En het beroemdste mooie, ronde getal van allemaal is misschien wel een prijs van 2.000 dollar voor een troy ounce goud.

Begin augustus zijn de COMEX Gold-futures (ticker-symbool GC) voor het eerst boven die drempel uitgestegen toen het GC-contract voor levering in augustus afriep op $ 2.001. Het leveringscontract van december 2020 ging zelfs nog verder en bereikte op 6 augustus een koers van $ 2.069. Na dat hoge niveau zakte de koers enigszins terug, maar blijft boven de $ 1.900. Het is dus begrijpelijk dat de recente prijsbewegingen bij veel handelaren de aandacht hebben getrokken. Hieronder bekijken we puntsgewijs de recente ontwikkelingen op de goudmarkt.

Klik hieronder voor het volledige rapport:

Attachments