Video's Live Uitzending 2 juli over de Coronacrisis, Supertrends en Disruptieve Innovaties in Vermogensbeheer

Video's Live Uitzending 2 juli over de Coronacrisis, Supertrends en Disruptieve Innovaties in Vermogensbeheer

Sandra.jpg

Op 2 juli vond in het Rosarium te Amsterdam de Live Uitzending 'Coronacrisis, Supertrends en Disruptieve Innovaties in Vermogensbeheer' plaats. Experts van verschillende organisaties spraken onder leiding van Mik Breek, Zelfstandig Bestuursadviseur, over actuele thema's. Aan bod kwamen onder meer de volgende onderwerpen: de macro-economische impact van de coronacrisis, het selecteren van Chinese aandelen met behulp van machine learning, de beleggingskansen binnen distressed debt, de rol van cross-asset class impactbeleggen bij het behalen van de SDGs en duurzaam beleggen in vastgoed.
 

Macro-Economische Vooruitzichten
Sandra Phlippen, Hoofdeconoom, ABN AMRO Bank bespreekt de impact van de coronacrisis op de economie en de kansen voor herstel.

 

How Machine Learning can help when investing in Chinese equities
Jason Hsu, PhD, Chairman & CIO, Rayliant Global Advisors, toont de waarde van machine learning bij de selectie van Chinese aandelen.

 

Distressed Debt
Gareth Payne, Senior Client Portfolio Manager, Pictet AM, zag al voor de coronacrisis veel kwetsbare bedrijven en voorziet een langere distressed cycle.

  

Cross-asset class impact investing in achieving the SDGs
Philipp Mueller, Head of Investment Solutions, BlueOrchard (Schroders), bespreekt hoe met verschillende manieren van impactbeleggen SDGs kunnen worden behaald. 

 

  

Paneldiscussie 'Sustainable Investing in Real Estate'
Han Dieperink, Zelfstandg Adviseur, Jeroen Heine, Directeur VP Capital, en Marc Janssen, Directeur Holtburgh, gaan onder leiding van Reinier Mijsberg, Zelfstandig Adviseur Vastgoed, in op duurzaam beleggen in vastgoed.

Afsluitende Q&S sessie
Na afloop van de Live Uitzending beantwoordden enkele sprekers een aantal interessante vragen van deelnemers.

 

In samenwerking met:

Logo's 2 juli (30062020).png