Joeri Overmars benoemd tot Head of Global Trade Solutions bij BNP Paribas

Joeri Overmars benoemd tot Head of Global Trade Solutions bij BNP Paribas

Joeri Overmars

Joeri Overmans is per 15 juni benoemd tot Head of Global Trade Solutions bij BNP Paribas. Hij volgt Joost Niessen op die per 1 augustus met pensioen gaat. Joeri zal verantwoordelijk zijn voor de verdere groei van Global Trade Solutions en de bijbehorende producten en diensten zoals bankgaranties, kredietbrieven en diensten in het kader van supply chain management.

Joeri Overmars werkte voorheen bij HSBC Nederland als Senior Sales Manager Global Trade and Receivables Finance. Joeri en zijn team maken deel uit van de 350 deskundigen binnen BNP Paribas op het gebied van Trade Solutions welke in meer dan 100 gespecialiseerde handelscentra in 60 landen actief zijn.

Geert Lippens, CEO BNP Paribas Nederland: “Global Trade Solutions heeft al jaren een sterk en actief team op de Nederlandse markt. Joeri zijn kennis en ervaring sluit perfect aan bij de ambitie om onze groei in flowproducten voort te zetten en de dienstverlening aan onze klanten verder uit te breiden met bijvoorbeeld Sustainable Trade Finance oplossingen. Daarnaast wil ik Joost bedanken voor zijn geweldige bijdrage aan BNP Paribas Nederland in de afgelopen 36 jaar waarvan de laatste zes jaar als Head of Global Trade Solutions in Nederland”.