UBS AM door Broadridge uitgeroepen tot beste fondsmanager in China

UBS AM door Broadridge uitgeroepen tot beste fondsmanager in China

Award.jpg

UBS Asset Management is door data intelligence provider Broadridge uitgeroepen  tot beste internationale fondsmanager in China. Dit voor het tweede jaar op rij. 

Raymond Yin, hoofd van APAC en hoofd van China Onshore bij UBS Asset Management: “Onze langdurige aanwezigheid in China is wederom niet onopgemerkt gebleven. Klanten willen door de recente gebeurtenissen graag onze visie horen op de toekomstige Chinese economie en de gevolgen hiervan voor hun beleggingen. We zijn al meer dan twintig jaar actief in China. Dit betekent dat we goed gepositioneerd zijn om klanten te helpen met beleggingsoplossingen. Daarnaast zijn wij in staat om beleggers de juiste inzichten te geven waarmee ze goed kunnen navigeren in deze ingewikkelde markt."

Opmerking: het rapport rangschikte de belangrijkste vermogensbeheerders in China. De score werd berekend op basis van zes criteria: het bedrag van het Chinese fondsvermogen onder beheer, de bedrijfsomvang, de lokale operationele aanwezigheid, het merkimago in China, de wereldwijde beleggingsomvang en hoe het bedrijf omgaat met China binnen de algehele strategie. Meer details zijn op aanvraag beschikbaar.