Reactie Kempen en Hermes op brief van Larry Fink

Reactie Kempen en Hermes op brief van Larry Fink

ESG
Briefwisseling.jpg

Elk jaar schrijft Larry Fink, de CEO van BlackRock, een brief aan de CEO’s van de bedrijven waarin BlackRock investeert. Ditmaal schrijft hij dat BlackRock duurzaamheid voortaan meeneemt in haar beleggingsbeslissingen. Lars Dijkstra, CIO van Kempen Capital Management en Saker Nusseibeh, CEO van Federated Hermes International schrijven een reactie op deze brief en introduceren de term ‘The Real Active’. Deze brief is uitgestuurd namens The 300 Club, een groep vooraanstaande belegginsprofessionals die het bewustzijn willen vergroten over de impact van het huidige marktdenken en het gedrag dat hieruit voortkomt, en hierbij oproepen tot onmiddellijke actie.

In de bijlage vindt u de hele brief:

Attachments