Ronde Tafel Klimaatverandering & Energietransitie

Ronde Tafel Klimaatverandering & Energietransitie

Foto 980x600.jpg

Beleggen in de thema’s klimaatverandering en energietransitie; het is wat je noemt een ‘hot topic’. Maar ook enorm complex. Nieuwe technologieën schieten links en rechts uit de grond, maar welke zetten nu de meeste zoden aan de dijk en welke overleven? Dat is maar een van de vele vragen in een zeer uitdagend nieuw beleggingsuniversum dat steeds meer vergt van asset managers en asset owners. ‘Als je de grootste kerncentrale van de VS bouwt in de woestijn, moet je vooraf heel goed weten met wie je concurreert om toegang te krijgen tot het koelwater.’

Klik hieronder voor het volledige verslag van de Ronde Tafel die Financial Investigator organiseerde over het onderwerp 'Klimaatverandering & Energietransitie':

Attachments