Corum Investment: Nieuw kantoor in Lissabon onderstreept groeiambities

Corum Investment: Nieuw kantoor in Lissabon onderstreept groeiambities

Real Estate
Lissabon.jpg

Corum Investments heeft afgelopen maand officieel een kantoor in Lissabon geopend om de groei in Portugal met lokale aanwezigheid te kunnen faciliteren. De Franse vastgoedinvesteerder is al sinds 2014 in Portugal actief en heeft sindsdien circa €60 miljoen belegd in 11 panden. In Portugal worden twee vastgoedfondsen gedistribueerd via de Portugese bank EuroBic, maar Corum wil de distributie uitbreiden naar andere banken en financiële intermediairs.

De prijswinnende vastgoedfondsen die Corum sinds 2018 in Portugal aanbiedt zijn dezelfde als in Nederland: Corum Origin en Corum XL. Dit zijn gediversifieerde fondsen met spreiding over verschillende locaties, valuta’s en sectoren, waarbij particulieren al vanaf €189 kunnen beleggen.

CEO Frédéric Puzin: “Onze klanten in Portugal hebben recht op een perfecte dienstverlening en stellen onze lokale aanwezigheid zeer op prijs. Met onze positionering brengen we vastgoedbeleggingsfondsen ‘nieuwe stijl’ dicht bij onze klanten en prospects. In Portugal waren er nog geen producten beschikbaar waarin aandeelhouders permanent op de hoogte worden gehouden van de waardering van hun beleggingen en van de panden in hun portefeuille. Ik geloof sterk in het potentieel van de Portugese markt en in de manier waarop wij met onze performance, eenvoud en transparantie aansluiten bij de wensen van Portugese beleggers.”

In november 2019 heeft Corum met negen vastgoedaankopen in vijf landen haar expansie in Europa voortgezet. Met deze nieuwe aankopen hebben de fondsen van Corum beleggingen in 15 landen. Naast het nieuwe kantoor aan de Av. da Liberdade 240 in Lissabon heeft Corum nu vestigingen in Parijs, Londen, Dublin, Amsterdam, Wenen en Singapore.