Sweco Capital Consultants gaat samenwerken met Frontier Advisors Australia

Sweco Capital Consultants gaat samenwerken met Frontier Advisors Australia

Asia
Asia

Om de mogelijkheden in de Azië-Pacific regio uit te breiden en te verdiepen, heeft Sweco Capital Consultants een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met Frontier Advisors in Australië. Sweco Capital Consultants wil met deze samenwerking verder vorm geven aan de beleggingsportefeuille in de Azië-Pacific regio op het gebied van onderzoek, investeringsselectie en due diligence voor zowel vastgoed- als infrastructuur investeringen.

Saskia van den Bronk, afdelingshoofd van Sweco Capital Consultants: 'Onze klanten vragen ons regelmatig om het internationale netwerk verder uit te breiden en om partijen aan boord te brengen met sterke lokale kennis. De kennis en ervaring van Frontier op het gebied van investeringen in institutioneel vastgoed en infrastructuur hebben ons dichter bij elkaar gebracht en we hebben het afgelopen jaar verschillende gesprekken gevoerd met elkaar. We geloven dat we met deze sterke partner nog beter in staat zijn om onze bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun investeringskeuzes.'

Frontier Advisors is een zeer gerespecteerde Real Asset Consultant in de regio Azië-Pacific met een aanzienlijk track record vanaf 1994. Al vier jaar op rij staat Frontier als nummer één aan de top van asset consultancy bureaus in Australië. Frontier Advisors heeft vier Australische superannuation funds (pensioenfondsen) als aandeelhouder en hebben AUD 380 miljard aan vermogen onder advies.

Jennifer Johnstone-Kaiser, hoofd Property Research bij Frontier Advisors zegt:“We hebben een wereldwijd bereik met ons Real Assets onderzoek en verrichten al lange tijd research naar zowel fondsmanagers als de onderliggende activa. Onze klanten hebben aanzienlijke allocaties voor vastgoed- en infrastructuur investeringen over de hele wereld. In de huidige markt is het vinden van aantrekkelijke investeringsmogelijkheden meer dan ooit een wereldwijde inspanning. Ons team kijkt uit naar de samenwerking met Sweco Capital Consultants, om haar bestaande en toekomstige klanten de mogelijkheden in onze regio verder te helpen ontdekken.’