2019 - 06

2019 - 06

Cover FI-6_400x530.png

In deze uitgave besteden we veel aandacht aan het onderwerp duurzaam beleggen in het algemeen en aan klimaatverandering en energietransitie in het bijzonder. Tijdens de ronde tafel boog een groep experts zich over het onderwerp duurzaam beleggen in real assets. En wat blijkt? Impact Investing is ESG-beleid op zijn best. Geen vinkjes zetten maar concrete meetbare resultaten behalen. Maar ESG-beleid is meer dan alleen impact investing.

Ook Arthur van der Wal, Directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, kiest voor duurzame investeringen die zowel maatschappelijk als financieel rendement meebrengen. Zo wordt door te beleggen in zorgvastgoed samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis eenzaamheid onder ouderen aangepakt. Er komen ruimtes voor recreatie waarbij ouderen gestimuleerd worden om met elkaar in contact komen.

Uiteraard treft u in dit nummer van Financial Investigator nog veel meer interessante en lezenswaardige artikelen, interviews, columns en vaste rubrieken aan over diverse relevante onderwerpen.

Klik hieronder om het magazine te lezen.