CME: Zes tekenen van het eind van de bullmarkt voor aandelen

CME: Zes tekenen van het eind van de bullmarkt voor aandelen

equities_600x600.jpg

Halverwege september stond er bij de Federal Reserve (Fed) een tweede renteverlaging op stapel, leek de handelsoorlog niet verder te escaleren en waren de NASDAQ en de S&P 500® op een paar procent na weer terug op hun recordhoogtes. Maar als we wat verder kijken, zijn er wat minder rooskleurige signalen voor de bullmarkt op aandelengebied, die bezig is met zijn 11e jaar van expansie. De bedrijfswinsten houden geen gelijke tred met de aandelenkoersen. De kredietspreads worden ruimer en de volatiliteit neemt toe. Bovendien is de basis van de aandelenrally tamelijk smal en doen de small-caps het minder goed. Al met al begint de bullmarkt tekenen van vermoeidheid te vertonen, al is het nog niet zo erg dat hij omvalt.

Klik hieronder voor het volledige rapport:

Attachments