Succesvolle tweede plaatsing van aandelen NIBC

Succesvolle tweede plaatsing van aandelen NIBC

succesvolle-tweede-plaatsing-van-aandelen-nibc_1_ryRYAp.jpg

J.C. Flowers & Co ("JCF") heeft zojuist de verkoop aangekondigd van 11,7 miljoen bestaande gewone aandelen in NIBC Holding NV (NIBC). Dit komt overeen met circa 8% van het uitstaande aandelenkapitaal. De aandelen werden verkocht tegen EUR 8,40 per aandeel. De afwikkeling van de transactie zal naar verwachting plaatsvinden op 8 maart 2019.

Reggeborgh Invest B.V. ("Reggeborgh") heeft deelgenomen voor een aantal aandelen gelijk aan ongeveer 1,2% van het aandelenkapitaal van NIBC. Daarnaast heeft Reggeborgh ermee ingestemd om nog eens 5% van JCF te kopen. Het sluiten van deze volgende transactie is onder voorbehoud van goedkeuring van DNB.

Op de resterende aandelen NIBC geldt een lock-up periode van 90 dagen voor JCF. NIBC ontvangt geen opbrengsten uit de transactie.

Paulus de Wilt, CEO NIBC

"Wij zijn zeer verheugd met de beslissing van JCF om een tweede tranche aandelen NIBC te plaatsen bij institutionele beleggers, waardoor de liquiditeit van ons aandeel wordt vergroot. Daarnaast zijn we trots op de voortdurende commitment van Reggeborgh als cornerstone investeerder.”