Oyens & Van Eeghen opent nieuwe vestigingen in Limburg en Friesland

Oyens & Van Eeghen opent nieuwe vestigingen in Limburg en Friesland

oyens-van-eeghen-opent-nieuwe-vestigingen-in-limburg-en-friesland_1_HM4ZMc.jpg

Oyens & Van Eeghen, dat sinds 2016 onderdeel is van het Belgische Delen Private Bank, volgt het voorbeeld van haar moederbedrijf en maakt stappen in de uitbreiding van haar lokale dienstverlening.

Vanuit een kantoor in Valkenburg zal voortaan de Limburgse markt bediend worden. Daartoe zijn per 1 maart de twee ervaren relatiebeheerders Roger Moonen en Maurice Roijen aangesteld. Vanuit Heerenveen zal Oyens & Van Eeghen de Friese klanten gaan bedienen. Eveneens vanaf maart zijn daar Douwe van der Glas, Edwin Roskammer en Pieter Dieben het aanspreekpunt. Ook zij brengen jarenlange ervaring met zich mee.

Daar waar andere partijen inzetten op centralisatie van de dienstverlening, is Oyens & Van Eeghen juist overtuigd van een lokale aanpak. Deze hanteert het moederbedrijf Delen Private Bank in België al jaren met succes en vanuit tien kantoren die de gehele markt beslaan. In het tweede kwartaal van 2019 komt daar nog een elfde bij. Deze strategie komt voort uit de overtuiging van Delen dat elk vertrouwelijk gesprek begint in een vertrouwde omgeving.

Frederik Kalff, directielid van Oyens & Van Eeghen zegt: 'Wij zijn verheugd met deze uitbreiding en verwelkomen vijf heren die naast ruime ervaring ook solide regionale netwerken met zich meebrengen. Het openen van twee nieuwe kantoren in het noorden en zuiden van het land naast de bestaande vestigingen in Amsterdam en Den Bosch is een lang gekoesterde wens. Maar het startpunt daarvoor is het aantrekken van de juiste mensen. We zien ernaar uit samen met de twee nieuwe teams onze dienstverlening dichter bij de klant te kunnen brengen’.

Alle nieuwe relatiebeheerders hebben uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en financiële planning. In januari van dit jaar werd het team in Amsterdam al versterkt met Tom Jongbloed en Maiko van Gurp, die overkwamen van InsingerGilissen.

Over de relatiebeheerders Limburg:

Roger Moonen (53)

Roger heeft ruim 30 jaar ervaring als bankier bij Rabobank. Daar bekleedde hij meerdere management- en directiefuncties in o.a. Maastricht, Roermond, Oisterwijk en Oss, vooral op gebied van Private Banking.

Maurice Roijen (52)

Maurice was ruim 30 jaar werkzaam bij de Rabobankorganisatie. Hij is onder meer 17 jaar werkzaam geweest bij Rabobank Maastricht in diverse adviesfuncties op het gebied van Beleggen en Private Banking. Hij is DSI geregistreerd Senior Beleggingsadviseur en FFP gecertificeerd Financieel Planner.

Over de relatiebeheerders Friesland:

Douwe van der Glas (54)

Douwe heeft ruim 30 jaar ervaring als bankier bij ABN AMRO Bank. Daar bekleedde hij meerdere directiefuncties in o.a. Apeldoorn, Zwolle en Het Gooi. De laatste 6 jaar was hij Directeur Private Banking Friesland bij ABN AMRO MeesPierson.

Edwin Roskammer (47)

Edwin was bijna 30 jaar werkzaam bij ABN AMRO Bank in diverse functies. Onder andere als Directeur Zaken voor Friesland. De laatste jaren met name actief binnen de Private Bank van ABN AMRO MeesPierson als Senior Adviseur.

Pieter Dieben (61)

Pieter heeft ruim 40 jaar ervaring als bankier. Waarvan de eerste 20 jaar bij ABN AMRO Bank en daarna als Senior Beleggingsspecialist bij de Rabobank Heerenveen ZuidOostFriesland.

Moonen (L) en Roijen (R)

/Roskammer (L), Van der Glas (M) en Dieben (R)