Speakers at Round Table 'The Future of Fixed Income'

Round Table 'The Future of Fixed Income'

  1. Dirk van de Geer

    Dirk van de Geer

    Senior Investment Manager, Stichting Pensioenfonds Hoogovens

    Dirk van de Geer is sinds 2012 Senior Investment Manager bij Stichting Pensioenfonds Hoogovens. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de strategie en invulling van de creditportefeuille van het pensioenfonds. Deze is geïnvesteerd in high yield bonds, leveraged loans, direct lending aan middle market companies en CLO debt. Hiervoor was hij Portfoliomanager bij Finles Capital Management, een hedge fund boutique in Nederland.
  2. Erik Schmahl

    Erik Schmahl

    Senior Investment Strategist, Rabobank

    Erik Schmahl werkt als Senior Investment Strategist bij Rabobank. Hij is in 1990 begonnen bij FDA als beleggingsanalist voor de toenmalige NMB, participeerde in 1995 in het Investment Committee van ING Bank, werd in 1997 Beleggingsstrateeg bij Schretlen, waar hij zich vanaf 2003 richtte op credit en rates. Sinds 2009 werkt hij bij de Beleggingscompetence van Rabobank, met als specialisatie vastrentende waarden.
  3. Jules Koekkoek

    Jules Koekkoek

    Senior Portfolio Manager, Structured Investments Team, a.s.r. Vermogensbeheer

    Jules Koekkoek is Senior Portfolio Manager in het Structured Investments Team bij a.s.r. Vermogensbeheer. Hiervoor werkte hij in een vergelijkbare rol bij Actiam sinds 2016. Koekkoek is zijn loopbaan in de financiële sector begonnen bij de Pension Advisory Group van Goldman Sachs in 2006 en heeft vervolgens diverse rollen vervuld in fixed income bij Lehman, UBS en Citi. Hij behaalde een MSc in Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en een MSc (cum laude) in Economie aan de Erasmus Universiteit.
  4. Koen Ronda

    Koen Ronda

    Head of Private Markets Investments, IBS Capital Management

    Koen Ronda is Head of Private Markets Investments bij IBS Capital Management. Hij is verantwoordelijk voor de private markets investments van IBS Fund Management, onderdeel van IBS Capital Allies. Op het IBS Private Markets Platform wordt cliënten via IBS fund of funds exposure gegeven tot institutionele investeringen en managers binnen private equity, private debt en infrastructure assets. IBS doet dit via fondsinvesteringen en directe co-investments in samenwerking met private equity managers. Eerder was Ronda bij IBS Portfolio Manager bij het beursgenoteerde team.
  5. Markus Schaen

    Markus Schaen

    Senior Fund Manager Fixed Income, MN

    Markus Schaen is sinds 2008 werkzaam voor MN als Senior Fundmanager Fixed Income. Hij werkte eerder voor de Universiteit Maastricht, Deloitte, Metro AG, Draka Holding en Koninklijke Wegener NV. Aan de Universiteit Maastricht behaalde hij zijn doctoraal titel in Bedrijfseconomie, waar hij tevens de Register Accountancyopleiding afrondde. Ook volgde hij de postdoctorale studie Treasury Management aan de VU in Amsterdam.
  6. Marthe Tuinstra

    Marthe Tuinstra

    Portfolio Manager External Mandates, Shell Asset Management Company

    Marthe Tuinstra is sinds oktober 2021 werkzaam als Portfolio Manager External Mandates bij Shell Asset Management Company. Eerder werkte ze als Portfolio Manager Alternative Fixed Income binnen het External Mandates Team van PGB Pensioendiensten (voorheen Timeos). Daarvoor bekleedde zij commerciële functies bij AXA Investment Managers (van september 2012 tot en met augustus 2015) en Goldman Sachs Asset Management (van november 2007 tot en met augustus 2012). Tuinstra heeft een Bachelor of Economics en een Master of Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
  7. René van de Merwe

    René van de Merwe

    Fund Manager Private Markets, Wealth Management Partners

    René van de Merwe is verantwoordelijk voor de managerselectie en monitoring binnen het Private Markets Team van Wealth Management Partners. Binnen dit team worden multimanager funds beheerd en hiervoor worden private equity, private property en private debt managers geselecteerd. Van de Merwe is sinds 2011 actief in de financiële sector en werkte eerder bij MN in het managerselectie- en monitoringteam voor vastrentende waarden. Hij studeerde Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit, is CFA Charterholder en rondde ook de CAIA-opleiding succesvol af.
  8. Simon Perry

    Simon Perry

    Head of Business Development voor EMEA en Azië, Alcentra (een boutique van BNY Mellon)

    Simon Perry is Head of Business Development voor EMEA en Azië bij Alcentra, een boutique van BNY Mellon. Hij is sinds 2009 in dienst. Eerder was Perry betrokken bij de ontwikkeling van de Europese CLO-markt en had hij de leiding over de Europese CLO business bij UBS. Hij vervulde eenzelfde rol bij CIBC en Natixis. Hiervoor werkte hij in het Cross Asset Class Derivatives Marketing Team van CSFP, toendertijd de Derivatenspecialist van Credit Suisse. Perry is afgestudeerd in Mechanical Engineering aan Bath University.