Speakers at Pensionfund Seminar 'SRI in Real Estate'

Pensionfund Seminar 'SRI in Real Estate'

  1. Anna Duchnowska

    Anna Duchnowska

    Head of Polish Operations, Invesco Real Estate, Invesco

    Anna Duchnowska is Hoofd van het Poolse kantoor van Invesco Real Estate (IRE) sinds maart 2014. Ze is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de activiteiten en het beheer van de portefeuille van ca. 1,3 miljard euro. Duchnowska heeft 18 jaar professionele ervaring in asset & portfoliomanagement, beleggingen en financiering binnen de CEE vastgoedmarkten. Eerder werkte ze voor Colliers International Poland, AIB Polonia Property Fund en KPMG. Haar professionele kwalificaties omvatten een Master in economie van de Warschau School of Economics en een Executive MBA van de Universiteit van Minnesota. Duchnowska is lid van de Association of Chartered Accountants (FCCA) en lid van het Royal Institute of Chartered Surveyors (MRICS).
  2. Bernardo Korenberg

    Bernardo Korenberg

    Director ESG Consulting

    Bernardo Korenberg is sinds 2012 Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest Real Estate Investors. In deze functie is hij verantwoordelijk voor strategisch beleid en advies rondom duurzaamheid en innovatie van de Nederlandse en Internationale vastgoedbeleggingen. Voorheen werkte Korenberg als Projectmanager Gebiedsontwikkeling bij Projectmanagementbureau Rotterdam. Hij studeerde Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde een MBA aan de TSM Business School.
  3. George van Hooijdonk

    George van Hooijdonk

    Manager Strategic Partnerships, MN

    George van Hooijdonk is Manager Strategic Partnerships bij MN sinds januari 2019. Daarvoor was hij bij MN Directeur Dutch Real Estate sinds 2005. Vóór zijn rol bij MN was Van Hooijdonk onder meer directeur bij Hanzevast en CEO van MOG Vastgoedmanagement.
  4. Hans Vrensen

    Hans Vrensen

    Hoofd Europese afdeling Onderzoek & Strategie, AEW (onderdeel van Natixis)

    Hans Vrensen, CRE, CFA & MRE, is hoofd van de Europese Onderzoek & Strategie afdeling bij AEW (onderdeel van Natixis) in London. Vrensen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale commerciële vastgoedbeleggings- en kapitaalmarkten. Hij is lid van AEW’s Europese beleggingscomité's en heeft een aantal nieuwe databronnen, methoden en analyses geïntroduceerd die ook via een doorgaande serie van Data Labs worden gepresenteerd. Vrensen was eerder Global Head of Research bij DTZ (nu C&W) van 2009 tot 2015 en had daarvoor ook andere functies bij Barclay’s en Moody’s in London en bij LaSalle Investment Management en Coopers & Lybrand (nu PwC) in de Verenigde Staten.
  5. Mathieu Elshout

    Mathieu Elshout

    Head of Sustainability and Impact Investing

    Mathieu Elshout is Senior Director Private Real Estate bij PGGM en verantwoordelijk voor een portefeuille van Europese private vastgoedbeleggingen. Hij is lid van het Private Real Estate team van PGGM sinds 2008. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende functies bij Sweco (voorheen Grontmij). Elshout is verantwoordelijk voor de initiatieven op het vlak van duurzaamheid in de private vastgoed portefeuille, lid van het PGGM Private Real Estate Investment Committee en tevens lid van verschillende Advisory en Supervisory Boards en Fund Investment Committees. Daarnaast is hij Non-executive Director van GRESB, voorzitter van het ULI Sustainability Product Council en voormalig voorzitter van het INREV Sustainability Committee.
  6. Reinier Mijsberg

    Reinier Mijsberg

    Head Valuation Team, ABN AMRO

    Reinier Mijsberg is Head Valuation Team of ABN AMRO and responsible for all real estate valuations within ABN AMRO. From that role he is member of Valuation Committee of Dutch banking Association, member of European Mortgage Federation Valuation Committee and member of the Supervisory Board of NRVT. Mijsberg started his career, after graduating in financial business administration, in the financial sector at Generale Bank and Westland Utrecht Bank, among others. He then worked for more than 15 years at a single family office in various roles, including building a real estate portfolio as an investor, financier and developer. From 2012, he has worked as an entrepreneur in the financial and real estate sector at companies including Blauwhoed, Klaverblad Verzekeringen and ING and as a Senior Consultant at Sweco Capital Consultants.