Kaya de Lange aangesteld als CEO van BeFrank

Kaya de Lange aangesteld als CEO van BeFrank

Kaya de Lange (foto archief BeFrank) 980x600.jpg

Kaya de Lange wordt per 1 maart aangesteld als CEO van BeFrank, de Premiepensioeninstelling van NN Group. Samen met Jan Hein Rhebergen en Sam Knabben zal zij de directie vormen van BeFrank.

De Lange was de afgelopen drie jaren als Senior Manager ING Insurance NL verantwoordelijk voor de ING Verzekeringen die verzorgd worden door Nationale-Nederlanden. Tussen 2016 en 2020 is zij Head of Health Insurance voor OHRA & Nationale-Nederlanden geweest. Bij Delta Lloyd was zij Team Manager Pensions Key Accounts.  

Gerard van Rooijen, Directeur Nationale-Nederlanden Pensioen: ‘Ik ben blij dat we binnen ons bedrijf een ervaren manager hebben kunnen vinden die de strategische positie van BeFrank vanuit ons pensioenbedrijf verder kan vormgeven. De Wet toekomst pensioenen (Wtp) vergt een nieuwe dynamiek die BeFrank reeds in de praktijk brengt. Met de brede ervaring van Kaya bestendigen we dit voor de toekomst. Ik wens Kaya succes toe als CEO van BeFrank en ik wil Sebastiaan bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van BeFrank.’ 

Wie is er nog meer On the Move?